Play ponuda

KAŽE DA NIJE OPTIMIST... / Ministar iz BiH ostao bez 20.000 eura: Zaboravio ih u jednom restoranu u Banjoj Luci

Image
Foto: AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA

Činjenicu da je uz sebe imao iznos koji je ekvivalent trogodišnje prosječne plaće u njegovoj zemlji Vojin Mitrović objasnio je tvrdnjom kako je tada baš krenuo na put ka Beogradu, gdje je kanio dati predujam za kupnju stana

7.3.2022.
12:03
AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Play ponuda

Ministar iz Bosne i Hercegovine ostao je bez 20 tisuća eura kada je torbicu s tim pozamašnim iznosom gotovine ostavio u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, objavili su u ponedjeljak lokalni mediji.

Predujam za kupnju stana?

Ministar prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH Vojin Mitrović potvrdio je tu informaciju, a činjenicu da je uz sebe imao iznos koji je ekvivalent trogodišnje prosječne plaće u njegovoj zemlji objasnio je tvrdnjom kako je tada baš krenuo na put ka Beogradu, gdje je kanio dati predujam za kupnju stana.

"Iz tog razloga sam kod sebe imao 20 tisuća eura. Inače nikada ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu", kazao je Mitrović za portal insajder.in.

Nije optimist po pitanju povratka novca

Kaže kako se dragocjene torbice sjetio tek kada je sjeo u automobil. Odmah se vratio u restoran, no torbica je već nestala i nitko nije znao gdje je. Sve je prijavio policiji koja sada istražuje slučaj. Ministar se nada kako će nadzorne kamere otkriti kod koga je završio njegov novac.

"Da sam optimist, nisam", poručio je Mitrović.

Play ponuda
Play ponuda