MAJSTOR OD ZANATA / Mačka vam radoznalo prčka po kućanskim aparatima? Jao vama ako je ovo razlog

Image
Image

Jeste li znali da prosječna reakcija mačke iznosi otprilike 20-70 milisekundi?

26.3.2024.
11:00
VOYO logo

Korisnica Instagrama Cheryl Gibson zabilježila je neki dan borbu njezine mace Maggie s naizgled nevidljivim "tosterskim silama", a njezina snimka postala je u međuvremenu toliko popularna da se rasprostranila po cijelom internetu.

Prije nekoliko sati postala je hit na Redditu i TikToku, prvenstveno iz tog razloga što je mnoge iznenadilo zašto se to Maggie upustila u popravak kućanskog aparata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maggie, Maggie, pa što ti to radiš? U tosteru nema ničega", dovikivala je Cheryl svojoj radoznaloj ljubimici, kojoj nije bilo na kraj pameti odustati od zadaće koju si je nametnula.

Pustit ćemo vas u nastavku da sami pogledate zašto je video postao viralan, pa podno snimke dodati još jedan zgodan podatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

---

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li znali da prosječna reakcija mačke iznosi otprilike 20-70 milisekundi? Da, tako barem kaže znanost, pa napominje da su mačke u tom smislu brže deset do petnaest puta u odnosu na čovjeka.

Upravo ih to čini izvanrednim lovcima, a zahvaljujući Maggie, gospođa Gibson od vikenda zna kako je stiglo vrijeme da nazove deratizera. Jer očito je malo nedostajalo da uz tost za užinu dobije "zlatnog mišu prepečenca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo