NEMA SRAMA NI GRAMA / Ma vidi ti starog pohotnika: Bez pardona je ispred kamera provjerio veličinu i čvrstoću grudi mlađahne obožavateljice

Nažalost, najnoviji pjevačev bezobrazluk mako koga je iznenadio

12.10.2021.
12:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lalo Mora, vremešni meksički pjevač glazbe poznate kao norteno, tip koji će u siječnju proslaviti 75. rođendan, opet je takav pohotan izazvao skandal.

Sada je jednu mlađahnu obožavateljicu uhvatio za grudi, a njegov izraz lica potvrdio je da on u tome ne vidi baš ništa loše i da zapravo smatra kako na to ima pravo.

Prisjetimo se, ne tako davno, zapravo još u srpnju, na našem portalu smo vam predstavili i kako to izgleda kada Mora po svršetku nastupa dočekuje svoje obožavateljice.

Te je večeri sjedio u svom kombiju, ljubio i pipkao žene koje su stajale u redu kako bi se uz njega fotografirale, a onu najljepšu među njima, otprilike triput mlađu, poljubio je ravno u usta.

Utoliko njegov bezobrazluk nije baš nikoga iznenadio, pa tako ni damu kojoj je ispipao veličinu i čvrstoću grudi, a snimka s jednog nedavnog nastupa je otkrila i da se pošteno poigrao s guzom neke obožavateljice na koncertu.

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali