NESRETAN SLUČAJ / Drama usred popularne emisije: Mladić ispred očiju nacije pao s 15 metara visine, voditeljica vrištala do šoka

U studiju su brže-bolje pustili reklame kako gledatelji ne bi vidjeli posljedice

24.9.2021.
8:48
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elias Montalvo, mladić koji se natječe u popularnom peruanskom šou 'Ovo je rat', pao je u utorak ispred očiju zatečenih gledatelja s otprilike 15 metara visine.

Montalvo je u tom trenutku nastupao u igri "Ritmo agogo", u kojoj poražene natjecatelje i inače silnom brzinom spuštaju prema tlu, međutim njegov kabel je netko očito posve krivo pripremio što je zamalo dovelo do tragedije.

Siroti dečko tresnuo je o tlo studija, voditeljica Johanna San Miguel stala je vrištati od šoka, a iz studija su brže-bolje pustili reklame kako gledatelji ne bi vidjeli posljedice.

Srećom, nisu bile strašne, Montalvo se uskoro oglasio iz bolnice i potvrdio da mu je pri padu stradala samo lijeva noga.

"Naprosto se osjećam kao da mi je život pružio dugu šansu. Uvijek sam govorio da imam anđela čuvara koji bdije nada mnom. Ne želim nikog napadati zbog incidenta, znam da su sigurnosni standardi u emisiji uvijek na najvišoj razini i da se ovo moglo dogoditi bilo kome i bilo gdje", kazao je u pomirljivu tonu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali