CIJELI SVIJET PRIČA O OVOJ HOROR SNIMCI: / Trčao stazom kad je prema njemu krenula - puma; 'Najdužih 6 minuta u mom životu'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Mladić je cijelo vrijeme hodao unatrag, a zastrašujuću situaciju snimio je mobitelom

16.10.2020.
19:26
Screenshot/YouTube
Play logo

Društvenim mrežama posljednjih dana kruži snimka 26-godišnjeg planinara Kylea Burgessa iz Utaha koji je tijekom planinarenja naišla na pumu i njezinu mladunčad.

Naime, mladić redovito trči stazom u Slate Canyonu. Nakon nešto više od tri kilometra naišao je na 'mačiće' za koje ispostavilo kako su mladunčad pume koja je stajala u blizini. Majka je instinkitno reagirala kako bi zaštitila svoje mlade pa je krenula prema Kyleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić se odlučio povući hodajući unatraške, no puma ga je nastavila slijediti. Kada god bi skrenuo pogled, ona bi nasrnula na njega.

"Ona je samo radila ono što je morala raditi. Najstrašniji dio svega bio je kada je tri puta krenula u napad na mene. Treći put došla je na metar od mene i ja sam pomislio: 'Oh, moj bože'. Zažmirio sam i pomislio: 'Ovo će boljeti'", rekao je 26-godišnjak za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viralni video

"Da me htjela srušiti, napravila bi to jer su pume vrlo snažne životinje. Zaista sam htio da se sve što prije završi jer mi se tih šest minuta činilo kao vječnost", dodao je Kyle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku uspio se sagnuti, uzeti kamen i baciti ga prema njoj, što ju je uplašilo pa je pobjegla.

"Sada mi sve to izgleda poput sna, nadrealno. Drago mi je što je završilo tako kako je završilo. Ja sam se mogao vratiti svojoj obitelji, a ona svojim mladuncima", zaključio je sretni mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu zastrašujuću situaciju snimio je mobitelom, a video je objavio na YouTubeu gdje trenutno ima više od pet milijuna pregleda.

"Najdužih šest minuta u mom životu", "Zamislite da se spotaknuo na kamen dok je hodao unatraške", "Imao je sreće što ga je samo ispratila sa svog teritorija", "Očito ga nije vidjela kao plijen", samo su neki od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo