SPREMNA ZA GODIŠNJI / Bizaran prizor iz zračne luke kruži društvenim mrežama: 'Jao njima s nama kao turistima, mi smo svjetski prvaci u blamiranju'

'"U toj torbi ima brat bratu 100 eura vrijednosti u paprikama na norveškom tržištu', prokomentirao je fotografiju neki šaljivac.

15.7.2021.
8:57
Facebook

U zračnoj luci "Konstantin Veliki" u Nišu ovih je dana nastala fotografija koja upravo kruži svim društvenim mrežama. Prikazuje neku ženu koja je u prtljagu spakirala nekoliko kilograma paprike, pa takva 'naoružana' domaćim proizvodima krenula na putovanje.

Brojni su pokušali objasniti prizor, zašto ih je toliko natrpala i kamo je krenula, a na Facebooku se istaknuo sljedeći komentar:

"Pojasnimo neupućenima o čemu je riječ. Mnogi turisti koji ljetuju u Grčkoj u Leskovcu kupuju papriku, a zatim u Grčkoj pripremaju zimnicu. Troše tuđu struju. Upitajte Grke kako im je s ovim paprika turistima. To je prava slika. Jadni smo i bijedni prije svega u mozgu", napisao je jedan od korisnika i tome dodao da Srbi "moraju biti svjetski prvaci u blamiranju".

Naravno, nisu se svi složili, kazali su i da nošenje svoje hrane nije ništa neobično i za turiste iz brojnih drugih europskih zemalja, a neki su viđeno okrenuli na šalu: "U toj torbi ima brat bratu 100 eura vrijednosti u paprikama na norveškom tržištu", nadovezao se neki zafrkant.

"Kada biste znali koliko su naše paprike ukusne, ne biste se smijali. Prije 15 godina smo donijeli papriku iz Srbije u Švedsku i ljudi su je jeli kao jabuku. Tako da ova fotografija uopće ne čudi. Žalosno je što nam uvaljuju nove sorte i voća i povrća, a domaće je uvijek bilo slatko najslađe", stao je u obranu gospođi jedan korisnik Facebooka s kojim su se složili i na Twitteru.

Kazali su da naprosto mnogima u tuđini nedostaju domaći proizvodi i da u tome nema ništa loše.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen