IPAK POSTOJI NASTAVAK? / Vratila se iz mrtvih i otkrila što nas čeka na drugoj strani, zašto se smrti ne trebamo bojati

Tricia Barker iskrvarila je na operacijskom stolu nakon teške prometne nesreće

20.7.2021.
9:03

Amerikanka Tricia Barker prije nekoliko godina teško je stradala u prometnoj nesreći. Došlo je do žestokog frontalnog sudara, te je u bolnicu je prebačena u kritičnom stanju.

Danas tvrdi da je njezina duša napustila tijelo još dok su se kirurzi borili za njezin život na operacijskome stolu jer je iskrvarila dok su obavljali zahvat na kralježnici.

"Bila sam svjesna svoga stanja, da sam postala duh. Postala sam kopija svog tijela sastavljena od svjetla i nalazila sam se gotovo u kutu sobe, ali otprilike uz strop. Promatrala sam otamo kirurge kako se bore za moj život i pitala se zašto je toliko puno krvi, zašto je tako naglo gubim.

Tada sam ugledala dvoje inteligentnih bića također načinjenih od svjetlosti, muškarca i ženu, i doživjela sam ih kao anđele.

Poslala su mi telepatsku poruku da će sve biti u redu, a zatim su osvijetlila moje tijelo, baš kao i ruke kirurga. Međutim, nedugo potom su na monitoru sve aktivnosti stale, linije su se izravnale.

Postalo mi je jasno da sam umrla i više to nisam željela gledati. Izašla sam iz operacijske sale i u čekaonici ugledala svoje shrvane roditelje", prepričala je doživljaje iz bolnice i otkrila što je uslijedilo:

"Poletjela sam prema noćnom nebu i osjetila prisutnost svijesti koju sam interpretirala kao svjetlost od Boga. Preplavio me osjećaj ljubavi, dubokog spokoja, radosti, a kroz glavu su mi prolazile slike iz djetinjstva i rane mladosti.

Taj osjećaj ljubavi je bio toliko intenzivan da je to teško opisati. Ne možete zamisliti tu količinu ljubavi, mi za života ne osjećamo ništa tome slično, možda tek u natruhama.

Počele su mi stizati poruke, kazivale su mi da je ljubav sve što je važno, a ta mi je svjetlost počela pokazivati još više iz mog života. Bilo je tu i dijelova koji mi se nisu toliko svidjeli, koji su me podsjećali da sam znala prema drugima biti gruba i osuđivati ih.

Odjedanput se sve pretvorilo u prekrasan krajolik, imala sam osjećaj da je sve mrtvo iznova živo. Ukazao mi se pokojni djed i izgledao je prekrasno. Umro je još u sedamdesetima, ali u raju je sjajio.

Osjećala sam se ponovno poput maloga djeteta, potpuno slobodna, zaštićena i silno voljena od Boga.

Više nisam željela napustiti to "kraljevstvo", ali sam iznenada začula glas koji mi je kazao da ću o svom iskustvu morati podučavati druge i vratio me u tijelo", kazala je tijekom intervjua koji je nedavno dala Anthonyju Cheneu za njegov YouTube kanal.

Na odjelu intenzivne njege ostala je naredna tri dana, a svemu je dodala kako je tijekom čitavog procesa oporavka osjećala prisutnost i pomoć anđela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen