Play ponuda

VIDEO: / Neobjašnjive pojave koje godinama zbunjuju znanstvenike

shimmer fallback

Znanost je, bez sumnje, uvelike napredovala i uspjela objasniti najdublje tajne prirode.

24.11.2014.
8:34
Play ponuda

Stanovnici gradića Taos u New Mexicu 1990. prijavili su misteriozno pištanje, a znanstvenici od tada pokušavaju pronaći izvor tog zvuka.

Zvuk koji dolazi iz Pacifičkog oceana, također, zbunjuje znanstvenika od 1991. godine i ne mogu mu otkriti točan izvor, iako sumnjaju da ga proizvode kitovi i podvodni vulkani.

1901. otkriven je uređaj koji precizno izračunava kretnje planeta, a datira iz 150. godine prije Krista. Znanstvenici još nisu shvatili način na koji radi, kao niti tko ga je izumio.

Osim toga, snaga ljudske volje još uvijek nije znanstveno objašnjenja pa je tako, na primjer, nepoznato kako se točno tijelo može samo izliječiti uslijed placebo efekta.

Iznad rijeke Mekong na Tajlandu svakoga se kolovoza pojavljuju misteriozne plamteće kugle. Iako legenda kaže da zmije koje žive u rijeci 'bljuju' vatru prema nebu kako bi pozvali Budu da se vrati na zemlju, znanost je i dalje zbunjena oko te pojave.

Koje su ostale tajne prirode za koje ne postoji službeno, znanstveno objašnjenje, pogledajte video: //www.youtube.com/embed/Ug7AaJjwBDA

Play ponuda
Play ponuda