VIDEO: / 'Lažu nam sigurno, ali ne znamo o čemu'

Sve je više onih koji si u zadnje vrijeme postavljaju pitanje: 'Koliko teško može biti identificirati letjelicu?'. Uz suvremenu zrakoplovnu opremu, to ne bi trebalo biti teško.

9.12.2011.
11:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Unatoč svim tehnološkim dostignućima, sve je više NLO-a koji budu primijećeni na nebu i snimljeni, ali ih se svejedno nikada ne identificira. Je li tome zbilja uzrok nemogućnost da ih se identificira ili je posrijedi nešto zlokobnije?

Oni koji vjeruju da je riječ o zavjeri ne mogu odlučiti što to točno Vlade pokušavaju prikriti. U nekim slučajeva čini se očitim da prikrivaju izvanzemaljce, no u drugim slučajevima izgleda kao da prikrivaju vojnu tehnologiju.

Nedavno je objavljena još jedna snimka tajanstvene letjelice, ovog puta iznad Tennesseeja. Na snimci se vidi nečujna letjelica trokutastog oblika koja jedan trenutak lebdi na mjestu, a drugi hitro leti uokolo.

I u ovom slučaju počele su spekulacije radi li se o vojnoj ili izvanzemaljskoj letjelici, a obje strane imaju uvjerljive argumente. Oni koji vjeruju da je riječ o vojnoj letjelici tvrde da tehnologija koju posjeduje vojska daleko nadmašuje nama poznate tehnologije.

No, oni koji tvrde da je riječ o izvanzemaljcima misle da ako vojska čak i ima na raspolaganju takvu tehnologiju, sigurno ju je dobila od izvanzemaljaca.

Argumenti ove dvije skupine mogu se kratko sažeti u jednu rečenicu: 'Lažu nam sigurno, ali ne znamo točno o čemu'. S obzirom da je teško opovrgnuti takvu tvrdnju kada se odnosi na Vladu, ostavit ćemo na vama da procijenite ima li koja od njihovih teorija smisla.

Snimku samo jedne u nizu neobičnih letjelica pogledajte ovdje:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali