Play ponuda

VIDEO: / Infracrvena kamera 'slučajno' snimila NLO

shimmer fallback

Objekt koji se pojavio na nebu te nekoliko kadrova na snimci snimljenoj infracrvenom kamerom u blizini Archer Cityja oblikom podsjeća na frizbi uz dodatak nekoliko svjetala koja idu ukrug

1.9.2010.
11:36
Play ponuda

Infracrvena kamera snimila je objekt koji je, tvrdi svjedokinja, gotovo dva sata lebdio u zraku.

"Ono što sam vidjela izgledalo je gotovo poput frizbija. Bilo je vidljivo nekoliko svjetala koja su se nalazila u krugu, a bila su simetrična i snažno su svjetlila", kaže žena koja je sasvim slučajno snimila neobičan objekt u zraku. Kaže da ni sama ne zna o čemu bi se moglo raditi, a strah ju je i pomisliti da je to možda NLO.

"Viđala sam dosad zvijezde padalice i razne druge stvari na nebu jer živimo daleko od gradskih svjetala. Primjerice kad je na nebu tzv. kiša meteora sve se odlično vidi, ali nikad nisam vidjela ništa slično ovom', kaže ona.

Neobičan objekt na nebu snimljen je infracrvenom kamerom koja se aktivira na pokret, a žena koja ima snimku odmah je isključila mogućnost da se radi o nekom odašiljaču jer na tom području nema nikakvih građevina.

"Tamo nema ničeg osim neba i stabala. Nema brežuljaka, nema zgrada, ničeg... sve je k tome ravno", tvrdi svjedokinja, a na fragmentima snimke vidi se da objekt lebdi na nebu gotovo dva sata.

Play ponuda
Play ponuda