Play ponuda

PRIZORI SU JEZIVI / Uznemirujuće: Nekoliko učenika u groznom stanju završilo u bolnici nakon što im se, tako kaže priča, ukazao vrag!

Jedno dijete izjavilo je da ga je dotaknula vještica, dok je neimenovana djevojčica ustvrdila da je ugledala plavokose demone

22.2.2023.
12:08
Play ponuda

Najmanje šest učenika petoga razreda osnovne škole Ernesto González Lachapelle u Baníju, Dominikanska Republika, hitno je hospitalizirano nakon što su pretrpjeli, čini se, napadaje panike.

Isprepadani mališani izjavili su da im se u učionici ukazao vrag.

Na snimkama koje kruže društvenim mrežama osnovnoškolce je moguće vidjeti kako vrište u bolnici Nuestra Señora de Regla, zabrinute roditelje i neke žene kako mole, a glasnogovornici škole objasnili su lokalnim medijima da je do incidenta došlo u četvrtak u učionici koja se nalazi na trećem katu.

Jedno dijete izjavilo je da ga je dotaknula vještica, dok je neimenovana djevojčica ustvrdila da je ugledala plavokose demone, prenosi portal MSN.

Medicinsko osoblje i psiholozi izjavili su da je u pitanju bio slučaj masovne histerije, međutim pojedini roditelji i dalje inzistiraju na tome da je riječ o paranormalnom slučaju i da u školi ima duhova.

Nastava je u međuvremenu prekinuta, a pojedini su organizirali molitve kako bi, naveli su, natjerali nadnaravne entitete da napuste tu ustanovu.

Play ponuda

Jipsofilia Castillo Rosa, stručnjakinja na području forenzičke psihologije, izjavila je za program Al Rojo Vivo da je možda u pitanju bilo trovanje nepoznatim supstancama, a kao drugi vjerojatni uzrok navela je zajednički psihotični poremećaj.

"Vjerska kultura u našoj zemlji također je mogla imati utjecaja", kazala je.

---

Play ponuda