Ugledao sablasni lik samoga sebe

Preplašeni umirovljenik iz Engleske ugledao je fantomsko lice na jednoj od novijih fotografija, a uvjeren je da iza sebe kakav je danas vidi samoga sebe na dan vjenčanja prije gotovo pola stoljeća

2.6.2010.
12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na fotografiji koja je šokirala umirovljenika 64-godišnji Harry Ross sjedi ispred kuće, a na prozorskom staklu iza njega vidi se odraz muškarca. Harry je uvjeren da je to duh njega kao mladoženje, prije 42 godine.

"Odmah sam pomislio da sam to ja. Prepoznao sam sako i ostatak odijela s vjenčanja kad sam imao 22 godine. I obitelj se slaže sa mnom, sigurni su da sam to ja, no neki misle i da sam to ja s još više godina. To je zbilja čudno. Zamalo sam umro od straha", kaže uzbuđeni Harry.

Harry je suprugu Theresu oženio 1967. godine u mjestu Kettering, Northamptonshire i danas imaju desetero unučadi i dvoje praunučadi.

Na fotografiji koja je snimljena ispred njegova doma u mjestu Rothesay vide se on, njegov 26-godišnji sin Andrew i dvije unučice.

Harry, kojem ta spoznaja da vidi samoga sebe u mladim danima, čudnu je fotografiju odnio vidovnjaku da mu pokuša objasniti o čemu se tu radi.

"On mi je rekao da to znači kako moram pustiti prošlost na miru. Ne razumijem zašto jer smo supruga i ja sretni i nemamo nikakve kosture u ormaru. Barem ja nemam, tko zna možda supruga krije negog muškarca", našalio se umirovljenik.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali