STREPITE?

STRAH OD INVAZIJE: Lovci na NLO-e se raspametili zbog goruće vanzemaljske letjelice u Peruu

Tajanstveni sjajni predmet napustio je glavni grad Perua u velikoj brzini. Predmet koji lebdi na nebu snimljen je kamerom, a snimku je prvi objavio jedan peruanski portal.

NLO je viđen nedugo nakon zalaska sunca. Kretao se i treperio preko neba nekoliko minuta, a bi na kraju nestao iza drveća. Prema Daily Mailu, slični “gorući NLO” vidjeli su stanovnici Highlandsa i Amazone.

Iako ljubitelji NLO inzistiraju da je to mogla biti zvanzemaljska letjelica, za onaj iz Highlandsa se sumnja da je “čudna letjelica” zapravo dio Projekta X (bivši Google X), odnosno balon iz Projekta Loon.

PROCURIO TAJNI VIDEO IZ KREMLJA!? ‘Obama upozorio Putina da 2017. slijedi invazija izvanzemaljaca!’

Projekt Loon

Prema njihovoj web stranici, Projekt Loon je mreža balona kreirana kako bi se osigurao pristup internetu u ruralnim i udaljenim regijama širom svijeta. Svi baloni putuju kroz “sam rub svemira” i pomažu u prijenosu signala iz zemaljskih postaja, kako bi se osigurala bolja internetska povezivost na područjima na kojima je potrebno.

No, iz Projekta Loon do sada još nisu potvrdili je li to zaista jedan od njihovih balona.

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, ova vijest dolazi nakon što su teoretičari zavjere upozorili da je senzacionalni izborni uspjeh Donalda Trumpa znak dolaska propasti svijeta.

Peru je popularna destinacija za vanzemaljce

Daily Star piše da je Peru poznat po nezemeljaskim i bizarnim viđenjima te da su mnogi Peruanci duboko uvjereni da se NLO zaustavljaju u njihovoj zemlji već godinama. Navodno je čak 50% Peruanaca doživjelo susret s NLO-om.

PILOTI U POSLJEDNJI TREN IZBJEGLI SUDAR SA ‘NLO-om’: ‘Sve se dogodilo iznimno brzo. To definitivno nije bila ptica’

Objašnjavajući zašto Peru ima takav ugled, u izvještaju se navodi: “Neki smatraju da za to može biti odgovorna veza s drevnim mjestima – inspirativna teorije govori da su bića zadovoljna estetskom ljepotom Zemlje”.

No, ovo nije prvi put da je viđen “gorući NLO”. Početkom listopada ove godine, vatrena kugla je prolebdjela na nebu iznad Japana.

Povratak na Net.hr