Play ponuda

ŠTO TO SKRIVA AMERIČKA VLADA? / Duboko u močvari našao tajanstveno postrojenje, a jedan detalj ostavio ga je bez daha

Image
Foto: Screenshot

Teoretičar zavjera Tyler Glockner tvrdi kako kako je našao hipersoničnu letjelicu na postrojenju skrivenom duboko u močvarama Floride.

5.1.2019.
11:11
Screenshot
Play ponuda

"Usred močvare, ali mislim baš močvare, s aligatorima i svime, napravljena je, čini se, improvizirana pista" započinje objašnjavati svoje otkriće u dvorištu zrakoplovne tvrtke Pratt & Whitney na Floridi. Prvo nabraja kako ta trtka u čijem je vlasništvu objekt izrađuje civilne letjelice, ali surađuje i na tajanstvenim vojnim projektima.

Lete sumanutim brzinama

Letjelice koje je uočio, tvrdi, nisu nalik ničemu što se može vidjeti od konvencionalnih, bilo vojnih, bilo civilnih letjelica. Nagađa kako je možda riječ o hipersoničnim zrakoplovima, daleko bržima od običnih nadzvučnih. Te letjelice postižu brzine i od 74000 km/h.

Naravno, druga opcija je da su u pitanju svemirske letjelice. "Oblik me podsjeća na svemirske letjelice kakve su već bile predlagane" kaže, navodeći kao primjer letjelice koje je predlagala DARPA, agencija Ministarstva obrane SAD-a odgovorna za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD-a.

Play ponuda
Play ponuda