DRAMA U SVEMIRSKOM CENTRU KENNEDY: Prilikom testiranja eksplodirala raketa kompanije SpaceX

Kao dokaz pokazuju video snimku na kojoj se vidi ptica ili buba koja leti pored rakete trenutak prije eksplozije.

Ovoga četvrtka je raketa Falcon 9 tvrtke Space X eksplodirala trenutak prije probnog polijetanja, što će prouzročiti ogroman financijski i tehnološki gubitak za tvrtku Elona Muska.

Uz to mnogi su se počeli pitati o sigurnosti svemirskojh letova koje organizira privatni sektor.

Eksplozija se pripisuje pogrešci u raketnom motoru što je rezultiralo iskrom od koje se cijeli sustav pretvorio u ogromnu vatrenu kuglu.

"Trenutno provjeravamo oko 3.000 kanala telemetrije i video podataka koji pokrivaju vremenski period od samo 35 do 55 milisekundi", oglasila se tvrtka priopćenjem o istrazi koju provodi u suradnji s NASA-om, američkim zračnim snagama i Saveznom upravom za zrakoplovstvo.

No fanovi vanzemaljaca vjeruju kako su već otkrili što je uzrok misteriozne eksplozije u svemirskoj raketi slijedeće generacije koja je trebala sudjelovati u letu NASA-ine posade slijedeće godine. Oni naime tvrde kako je tajanstveni NLO ispalio lasersku zraku koja je uništila raketu.

Ti lovci na NLO kao dokaz ne koriste samo video na kojem se vidi ptica kako leti pored rakete, već i to da je Space X spominjao 'anomaliju' na lansirnom mjestu nakon eksplozije, a što bi trebao biti termin za svemirce.

Neki lovci na NLO-e smatraju kako se na video snimci ne nalazi ptica, niti buba.

"Ako između lijevog i desnog tornja postoji razmak od barem četvrt milje, a takozvana buba je preletjela taj razmak u 1/4 sekunde onda se ta buba kreće barem 3.600 milja na sat (5.800 km/h)", kaže jedna osoba.

"Ne radi se o ptici, već o vanzemaljcu koji laserom uništi raketu. Možete videjti kako to nije niti ptica niti buba. Pogledajte kako lijevi toranj skriva NLO iza sebe. To znači da je NLO iza tornja, a ne ispred leće kamere, tako da ne može biti riječ o bubi."

Dakle, da li se vanzemaljci spremaju napasti čovječanstvo (ili barem stvoriti probleme svemirskim tvrtkama iz privatnog sektora)? Internet je prepun ljudi koji misle upravo to.