Play ponuda

RAVNA OKRUGLA ZEMLJA: / On je tvorac najbolje ovogodišne fore, ali upozorava: 'Ravnozemljaši nisu nimalo benigni i bezopasni'

Image
Foto: NASA

Štos je u tome da zbog Facebookovih pravila ravnozemljaši ne mogu vratiti ime grupe idućih 27 dana

22.12.2020.
8:40
NASA
Play ponuda

Prije nekoliko dana dogodilo se nešto što se ne događa svaki dan. Naime, preko noći je grupa Ravna zemlja Balkan dobila novo ime pa je tako postala Okrugla zemlja.

Odgovoran za ovaj čin je Mustafa Musa Sejdinović, kojeg zovu tvorcem najbolje ovogodišnje fore. Mustafa ima 27 godina, živi u Tuzli, i predani je borac protiv glupana i gluposti.

Mustafa Sejdinović infiltrirao se u grupu, pritajio, a kad je došao trenutak u kojem je administrator tražio pomoć u čišćenju grupe od ‘globusara’ koji redovno trollaju, vidio je priliku te se javio za administratora. Štos je u tome da zbog Facebookovih pravila ravnozemljaši ne mogu vratiti ime grupe idućih 27 dana.

Image
JAVIO SE OSNIVAČ GRUPE KOJA JE PREKO NOĆI POSTALA 'OKRUGLA ZEMLJA': /

'Pokazao se kao ravan, a onda sam mu dao da bude admin...'

Image
JAVIO SE OSNIVAČ GRUPE KOJA JE PREKO NOĆI POSTALA 'OKRUGLA ZEMLJA': /

'Pokazao se kao ravan, a onda sam mu dao da bude admin...'

Drago mu je da je sve nasmijao

''Ja sam zaslužan za ekstremnu vratolomiju mijenjanja Facebook grupe iz Ravne zemlje u Okrugla zemlja. Samo želim kratko da kažem, da se zahvalim svim što su podijelili ovu zafrkanciju i da sam zahvalan zbog toga. Drago mi je da ste se nasmijali. Bio sam član ove grupe nekoliko mjeseci, sve dok nisam opazio da traže nove administratore, što mi je zapalo za oko...Ja sam se zatražio i oni su me divno, iz nekog čuda dali poziciju'', kazao je Mustafa Sejdinović za RTL Direkt.

''Drago mi je da će se o teoretičarima općenito malo više pričati jer smatram da bi trebalo zbog toga što su oni grupacija ljudi koji nisu nimalo benigni i bezopasni po našu stvarnost'', dodao je Sejdinović.

Play ponuda
Play ponuda