Play ponuda

MISTERIOZNI SUSRETI / Procurile informacije o novom uznemirujućem incidentu, američki ratni brod vrebala dva NLO-a!

Image
Foto: Facebook

Objekte su prvi primijetili stražari na palubi, a marinci na brodu isprva su mislili da su neobjašnjivi objekti dio iznenadne obuke za novo oružje protiv dronova

5.4.2022.
12:03
Facebook
Play ponuda

Američki ratni brod USS Kearsarge posljednji se našao pod prismotrom nepoznatih letećih objekata, a incident se odvio lani nadomak istočne obale SAD-a u noćnim satima.

Prenio je to redatelj dokumentarnih filmova Dave C. Beaty na svom blogu, kojeg je kontaktirao sada umirovljeni američki marinac identificiran samo kao Mark.

Dave C. Beaty inače je autor filma "The Nimitz Encounters" u kojem se pozabavio jednim od najslavnijih sličnih slučajeva, a javnosti je prenio informaciju da su najmanje dva nepoznata objekta vrebala u blizini spomenutog amfibijskog jurišnog broda na šezdesetak metara visine iznad mora.

Image
FASCINANTNI DETALJI /

Dokumenti agenata CIA-je potvrdili: Rusi su pokušali doći do premoći pomoću paranormalnih sposobnosti!

Image
FASCINANTNI DETALJI /

Dokumenti agenata CIA-je potvrdili: Rusi su pokušali doći do premoći pomoću paranormalnih sposobnosti!

Spomenuti Mark otkrio mu je da su NLO-i izgledali poput čudnovatih i prijetećih svjetlećih kugli, te dodao da su prema izjavama njegovih kolega bili otprilike veličine osobnih vozila.

Prvi su ih primijetili stražari na palubi, a marinci na brodu isprva su mislili da su neobjašnjivi objekti dio iznenadne obuke za novo oružje protiv dronova.

Da nešto tu nije u redu, vojnici su shvatili nakon što protumjere uopće nisu poremetile leteće objekte, a zapovjedništvo je ubrzo dobilo potvrdu da pratnja na nebu, koja je izvodila manevre naleta, "nije njihova".

Beatyju je također rečeno da su marinci zasigurno kamerama snimili incident, ali naglasio da je zasad to tih zapisa nemoguće doći.

Play ponuda
Play ponuda