POGLED IZ SVEMIRA

MISTERIJ NA LEDENOM KONTINENTU: Ispod leda na Antarktici otkrivena piramida!

Znanstvenici su godinama iznosili teorije da je na Antarktici nekada postojala razvijena civilizacija zbog toga što su temperature bile više i od 20 stupnjeva Celzijevih.

Ove teorije sada bi mogle biti i potvrđene jer snimke Google Eartha pokazuju objekt sa četiri ravnomjerne stranice koji neodoljivo podsjeća na piramidu, piše britanski tabloid Sun.

Britanska znanstvenica dr. Vanessa Bowman, koja radi na istraživanju Antarktike, podsjeća je da je ovaj ledeni kontinent prije sto milijuna godina bio bogat tropskim šumama i da je imao klimu sličnu današnjem Novom Zelandu.


Piramidalna struktura na Antarktici ranije nije primijećena zbog velikih količina snijega i leda, a kako se počeo topiti uslijed globalnog zatopljenja sada je na svjetlo dana izašla piramidalna građevina.

Ako bi zaista bilo potvrđeno da je riječ o piramidi, a ne o prirodnom fenomenu, to bi moglo promijeniti shvaćanje povijesti.

Objekt je na društvenim mrežama već dobio naziv “snježna piramida”.

Lovci na natprirodno tvrde da joj jedna stranica, baš kao i u slučaju nekih drugih piramida, upućuje na sjever Japana i tajanstvenu piramidu Yonaguni oko koje se već niz godina vodi živa rasprava.

Preostale stranice također usmjeravaju na poznate drevne geoglifne markere.

No, trezveniji upozoravaju da je riječ o još jednoj podvali.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr