KAŽU NEKI, 'TO JE ZNAK' / Ovo niste mogli vidjeti u prijenosu, usred utakmice stadion je nadletio klasični diskoliki NLO!

Image

Fotografiju je u srijedu ujutro na Facebooku objavio meksički nogometni prvoligaš Juarez

18.1.2023.
9:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znate već kako ta pjesma ide u nastavku. Čim netko snimi nešto neobično na nebu, stručnjaci uglavnom odmahuju rukama i govore - dron. Naravno, lako je moguće da se u nedjelju iznad stadiona Benito Juárez ukazala neka bespilotna letjelica, možda čak i balon, ali eto jedne fotografije za koju vjerujemo da je vrijedi pomnije pregledati i proanalizirati.

Fotografiju je u srijedu ujutro na Facebooku objavio meksički nogometni prvoligaš Juarez, a zabilježio ju je neki neimenovani navijač tijekom ogleda protiv Tijuane.

Zašto nam se u moru NLO fotografija čini tako posebnom? Upravo iz tog razloga što prikazuje diskoliki objekt, tipičan za ukazanja kakva ljudi prijavljuju još od srednjeg vijeka.

Image
TO LETI, MIR REMETI /

Pentagon objavio izvješće o NLO-ima u 2022. godini i priznao da vojska ima pune ruke posla!

Image
TO LETI, MIR REMETI /

Pentagon objavio izvješće o NLO-ima u 2022. godini i priznao da vojska ima pune ruke posla!

Naravno, u to vrijeme bilo ih je nemoguće zamijeniti za dronove, a zanimljivo je dodati i da su krajem 19. stoljeća takvi nebeski objekti prvi puta opisani kao leteći tanjuri, što je izraz koji je populariziran pedesetih godina prošlog stoljeća i koji i danas koristimo u žargonu.

Dodajmo na kraju da su navijači objavu svog kluba ispratili uz puno humora, pa je tako izvjesni Ricardo Jacquez napisao: "Ni Real Madrid ni Barca! Mi smo jedina momčad s navijačima s drugog planeta".

Njegov kolega po klupskim bojama na to se nadovezao riječima: "Ovo je znak da ćemo ove sezone postati prvaci, dovodimo igrače i iz drugih galaksija".

Kako god okrenuli, Juarez je u nedjelju doista odigrao "svemirski" i isprašio suparnike s 3:0, ali nigdje nije rečeno je li društvo s "letjelice" pratilo cijelu utakmicu ili je samo zastalo kako bi pogledalo gol.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču