KOBNI NIBIRU

ODGODIO SMAK SVIJETA ZA LISTOPAD: ‘Sve jasno piše u Bibliji, čovječanstvo će tada ući u razdoblje velike kušnje’

Kršćanski numerolog predvidio je kako će se 23. rujna okončati svijet kakvog poznajemo. Dan kasnije je rekao da ipak imamo još mjesec dana života.

David Meade rekao je da će se 23. rujna planet Nibiru zabiti u Zemlju. To se evidentno nije dogodilo, no ovaj kršćanski numerolog ne odustaje i kaže da nas smak svijeta čeka u listopadu te kako sve lijepo piše u Bibliji.

BIZARNA TEORIJA ZAVJERE ZA 23. RUJNA PREDVIĐA KRAJ SVIJETA: ‘Nakon potpune pomrčine Sunca, u Zemlju će udariti misteriozni Nibiru’

“Moguće je kako ćemo potkraj listopada ući u sedmogodišnje razdoblje velike kušnje, nakon kojeg slijedi tisućljetni mir”, napisao je kršćanski numerolog i pojašnjava: “Kada se Nibiru približi Zemlji tijekom kušnje javit će se i snažne solarne baklje zbog kojih neće biti struje”.

Osim na svoje numerološke izračune, poziva se na na Bibiliju, točnije Evanđelje po Mateju, 24.29 “Odmah će po nevolji onih dana sunce pomrčati i mjesec će izgubiti svoju svjetlost, zvijezde će s neba pasti, i sile će se nebeske uzdrmati”.

Zato se i prvi put malo zeznuo i prognozirao smak svijeta, prvo za 23. kolovoza, dva dana nakon pomrčine sunca koja je bila najbolje vidljiva iz Sjeverne Amerike, pa je pomaknuo datum na 23. rujna, a sada je potpuno siguran, da će nas planet Nibiru razoriti potkraj listopada.

Doduše, NASA malo drugačije gleda stvari.

“Nibiru ne postoji pa neće biti ni sudara” prenosi službeni stav NASA, koja ističe i da, kada bi Nibiru (ili planet X) postojao i išao prema Zemlji, astronomi bi ga pratili već desetljećima, a do sada bi već bio vidljiv i golim okom.

Povratak na Net.hr