Play ponuda

DOJMLJIV PRIZOR / Na nebu se usred procesije ukazalo 'lice Božje', prizor mnoge podsjetio na riječi iz evanđelja koje govore o svršetku svijeta

Image

Fotografija je nastala u trenutku dok su ulicama andaluškog grada koračale na stotine župljana

25.10.2021.
8:45
Play ponuda

Zanimljiva fotografija stiže nam iz Seville gdje se prošlu subotu tijekom procesije, tako barem neki žele vjerovati, na nebu ukazalo lice Božje.

Fotografiju je zabilježio brat Ignacio Fernández Barrionuevo-Pereña, i to u trenutku dok su ulicama andaluškog grada koračale na stotine župljana koji su nosili i pratili kip Isusa Krista na putu prema Golgoti.

Ignacio Fernández Barrionuevo-Pereña ističe da nije imao pojma što je snimio sve dok netko sasvim slučajno nije okrenuo fotografiju, a neke je prizor podsjetio na riječi koje stoje u Evanđelju po Luki. Kažu:

Image
KORIJENI ZLA /

Progon vještica planirao se stoljećima, a iako krvav, najjezivije je ono što otkriva o nama

Image
KORIJENI ZLA /

Progon vještica planirao se stoljećima, a iako krvav, najjezivije je ono što otkriva o nama

Svršetak svijeta i dolazak Sina Čovječjega

(Mt 24, 29–31; Mk 13, 24–27)
"I bit će znaci na suncu, mjesecu i zvijezdama, a na zemlji bezizlazna tjeskoba naroda zbog huke mora i valovlja. Izdisat će ljudi od straha i iščekivanja onog što prijeti svijetu. Doista, sile će se nebeske poljuljati. 

Tada će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi u oblaku s velikom moći i slavom. Kada se sve to stane zbivati, uspravite se i podignite glave jer se približava vaše otkupljenje".

Naravno, oni manje skloni senzaciji ustvrdili su da je u pitanju bila tek obična pareidolija, ali da su se oblaci potrudili napraviti spektakularnu predstavu, u to nema nikakve sumnje. U snimci je možete pogledati ovdje.

---

Play ponuda
Play ponuda