Play ponuda

LEBDJELA NASRED PROSTORIJE: / Opsjednuta čivava izbacila svoje vlasnike iz kuće, policija u šoku

Image
Foto: Flickr

Prestravljeni majka i sin tvrde da su bili prisiljeni napustiti kuću nakon što su prošli kroz niz zastrašujućih situacija sa svojom 'opsjednutom' čivavom.

17.8.2016.
10:11
Flickr
Play ponuda

Policajci koji su došli na uviđaj ovog nesvakidašnjeg događaja u kuću u blizini Glasgowa navode da su vidjeli obiteljskog psa kako lebdi i odjeću kako leti preko prostorije, piše britanski tabloid Express.

Majka i sin su pozvali policiju nakon što su, kako kažu, bili izuzetno potreseni ovom nasilnom i neobjašnjivom situacijom.

"Bilo je raznih slučajeva, ali čak i policajci tvrde da ovako nešto nisu vidjeli u 20 godina svoje karijere", tvrdi zbunjeni izvor. "Ovo je jednostavno neobjašnjivo".

"Policija je bila svjedok svemu tome: svjetlu koje se gasilo, odjeći koja je letjela po kući i psu koji je sjedeo na vrhu živice visoke 2 metra", navodi još jedan izvor.

"Policajci su pozvali svoje nadređene, koji su u početku ismijavali cijeli događaj misleći da su policajci malo pošandrcali, da bi kasnije ipak ozbiljno razmatrali slučaj".

"Činjenica da su tome svjedočili naši ljudi dovela je do neobične, ali aktivne istrage", obajvlejno je iz policije.

Navodno je kasnije katolički svećenik posvetio kuću u South Lanarkshireu, a majka i sin koji su prijavili slučaj nisu poznati javnosti.

"Na dane 8. i 9 kolovoza policija je došla u kuću nakon dojave o 'poremaćajima'. Nema dokaza o kriminalnim radnjama, a obitelj je dobila savjete i upute", obajvio je glasnogovornik škotske policije.

Play ponuda
Play ponuda