Kupolasti NLO lebdio desetak metara iznad raskrižja

Iznad raskrižja u Atlanti, u američkoj saveznoj državi Georgia, kojeg lokalni stanovnici zovu špageti raskrižje jer iz zraka podsjeća na to, lebdio je,

12.5.2010.
11:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

NLO je, naravno, šokirao dvoje ljudi na zemlji: "Primijetili smo da je uzdignut malo prema naprijed kao da se sprema odletjeti. Bio je sive metalne boje i okrugao, a na vrhu je imao kupolu. S donje strane je imao 15 do 20 svjetala", kaže svjedok. Tvrdi da je objekt odjednom nestao i to u tren oka, a bio je vidljiv ukupno dvije tri minute.

Svjedok kaže da se vozio sa šogoricom u automobilu kad je primijetio čudan objekt koji je letio jako nisko.

"Prvo sam pomislio da se radi o avionu, no kad smo oboje pogledali, objekt se nalazio desetak metara iznad raskrižja s naše lijeve strane i bilo je jasno da se ne radi ni o kakvom avionu. Šogorica je počela vrištati. Letjelica je lebdjela na mjestu, a s donje strane je imala oko 20-ak svjetala. Činilo se kao da se njiše naprijed natrag", rekao je pomalo zbunjeni svjedok.

Letjelica se zatim malo nagnula i nestala u tren oka u smjeru u kojem je nekoliko sekundi prije proletio avion. Svjedok je uvjeren kako je neobičnu letjelicu morao primijetiti pilot tog aviona, ali za sada nema službene izjave pilota. Obzirom da sjedoci tvrde kako su vidjeli NLO očito će ova priča podići prilično prašine.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali