Play ponuda

OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: / Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu

Image

Nekada su bili popularne otmice vanzemaljaca, no u zadnjih godinu, dvije sve je više putnika kroz vrijeme, a ovaj otkriva i što će biti s EU

30.1.2019.
15:09
Play ponuda

Stanoviti Noah, koji je prije nešto manje od godinu dana rekao kako je putovao kroz vrijeme te to može dokazati nekakvim videom kojeg je snimio mobitelom, a kao krunski dokaz, Apex TV ga je spojio na detektor laži kojeg je putnik kroz vrijeme i prošao, sada ima nove vijesti.

Image
ON TVRDI DA JE STIGAO IZ 2030.: /

I to ne bi bilo ništa specijalno da nije najavio nešto vrlo uznemirujuće

Image
ON TVRDI DA JE STIGAO IZ 2030.: /

I to ne bi bilo ništa specijalno da nije najavio nešto vrlo uznemirujuće

Osobito za Britance koje ovih dana muči Brexit. "Vratio sam se kako bi vam rekao sve i otkrio istinu o budućnosti", počinje Noah u klipu. "Imam vam toliko toga za reći. Prije svega, Ujedinjeno Kraljevstvo se vraća u Europsku uniju", kaže. Ciljajući vjerojatno na sadašnjost rekao je "kako svi znaju da je prije nekog vremena izašla iz EU", da bi potom rekao kako se pod okrilje Europe vratila prije 2030.

Superdržava s novom valutom

Ta će vijest ražalostiti britanske pobornike Brexita, a obzirom da zastupaju izlazak iz EU, mogla bi prilično razočarati i Živozidaše (barem one koji vjeruju u teorije zavjera, chemtrailsa i antivaksera) jer prilično osebujni putnik kroz vrijeme kaže kako se u ne tako dalekoj budućnosti EU pretvorila u superdržavu.

"Stvar kod EU u ubudćnosti je taj da su se sve granice zemlje EU spojile u jednu divovsku državu, a UK je svojevrsni okrug te ogromne zemlje, baš kao i Njemačka, Španjolska, Francuska ili danska", opisuje Noah. Dodaje i kako će ta superdržava uvesti novu valutu koja će zamijeniti i euro i sve preostale nacionalne valute.

Britance, ali i sve ostale upozorava na katastrofalne posljednice globalnog zatopljenja, "Zglobalno zatopljenje je strašna stvar i ne znam što da vam kažem. Morate nešto promijeniti odmah"zaključio je Noah. Također, najavljuje nam i da ćemo svi imati čipove u glavi koji će povećati sposobnosti mozga i do šest puta, a drugi čip u zapešću će kontrolirati psihičko i fizičko zdravlje.

Play ponuda
Play ponuda