Glasovi i sjene na meniju zalogajnice na Floridi

shimmer fallback

Pomoćnik upravitelja restorana Su House na Bradenton Beachu na Floridi Justin Norton već se naviknuo na to da mu se skoro svakog tjedna na poslu dogodi nešto što ne može racionalno objasniti

22.6.2010.
12:58
Play logo

Kaže da po noći čuje glasove, a razgovori su ponekad tako glasni da mora izaći iz svog ureda da povjeri je li to ljudi vani pričaju. No na njegovo iznenađenje nikad u blizini restorana nije nikog vidio, a vrata su bila zaključana tako da ni u njemu sigurno nikog nije bilo. Osim toga vidio je i sjene kako se miču i to na čudnim mjestima gdje se nalazilo svjetlo. "Nakon četiri godine skoro sam se naviknuo, no nekoliko puta sam se zbilja uplašio", kaže Norton.

Slično iskustvo imali su i drugi zaposlenici, a tvrde da su vidjeli na svoje oči kako se zaključana vrata otvaraju sama od sebe, kako se pale alarmi za dim bez ikakvog razloga, a najviše ih je preplašila čudna magla koja je obavijala blagovaonicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog brojnih neobjašnjivih fenomena nedavno su restoran pregledala dva poznata vidovnjaka koji su odmah u toj zgradi zamijetili poremećenu energiju. Vjeruju da se netko tko je živio na tom mjestu pokušao ubiti, vjerojatno zbog preljuba.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo