NOĆ U UKLETOM HOTELU / Pohvalili su se snimkom duhova blizanki, no nama se ipak čini da su ih promatrali neki sasvim drugi 'entiteti'

Slavni lovci na duhove uvjereni su i da ih je jedan entitet pošteno opsovao

25.6.2021.
10:25
Facebook

Lee i Linzi Steer, britanski lovci na duhove koje na Facebooku prati gotovo dva milijuna ljudi, vjeruju da su u utorak imali dosta sreće tijekom posjeta Adelphi hotelu u Liverpoolu, na glasu kao jednom od najukletijih u Velikoj Britaniji.

Naime, tijekom njihova prijenosa uživo, jedan od gledatelja načas je primijetio siluete, dvije sjene koje su brojne podsjetila na čuvene blizanke iz kultnog horor filma Isijavanje u kojem je briljirao Jack Nicholson.

Lee i Linzi Steer nisu ih uočili, ali su zato navodno dobili svoje dok su putem diktafona (zahvaljujući fenomenu poznatom kao elektronički glas) pokušavali komunicirati s duhovima tog hotela. Jedan im je, čini se, pošteno opsovao, a snimku toga možete pogledati u nastavku.

"Prva čudna stvar koju smo primijetili bilo je dizalo. Počelo se iznenada samo od sebe otvarati i zatvarati. Uz to je iz njega dopiralo nekakvo zviždanje, a tijekom boravka u sobi smo čuli i grebanje po zidovima", ispričala je Lee.

Par se na Facebooku u nastavku tjedna pohvalio kako su "blizance" prenijeli brojni svjetski mediji, no mi na Netu ćemo u odnosu na sve te kolege dodati rečenicu više.

Naime, naletjeli smo putem i na fotografiju jednog čovjeka koji je otišao istražiti hodnik u kojemu se zbilo "ukazanje" i iz njegova dokaznog materijala ispada da su slavni lovci na duhove doista ulovili nešto, a to su bili - vatrogasni aparati!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen