'NLO NA NEBU' / Ruski piloti ostali zatečeni misterioznim objektom dok je Putin prijetio Zapadu nuklearnim oružjem: 'Mijenjao je boju i visinu!'

Image
Izvor: Profimedia

Incidenti na nebu iznad Volgograda dogodili su se baš u vrijeme kada je Putin u svome govoru nagovijestio da bi rat u Ukrajini mogao prerasti u nuklearni sukob

4.2.2023.
16:16
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Piloti više ruskih zrakoplova prijavili su da su u četvrtak, 2. veljače, vidjeli nepoznati leteći objekt (NLO) na nebu iznad Volgograda u vrijeme dok je u tom gradu boravio ruski predsjednik Vladimir Putin. Njihova izvješća kažu da je NLO "mijenjao boju i visinu" na nebu, piše Daily Mail.

Primjerice, na Telegram kanala Aviatorschina navodi se da su NLO vidjele i prijavile zrakoplovnim vlastima posade četiri putnička zrakoplova. Tog dana Putin je doletio u Volgograd pod strogim osiguranjem kako bi prisustvovao svečanosti povodom 80. godišnjice bitke za Staljingrad u Drugom svjetskom ratu.

Image
VIDEO: EKSPLOZIVAN UDAR NA RUSIJU /

Putin će pobijesniti: Ukrajinci pogodili tvornicu u kojoj su izrađivani dijelovi Krimskog mosta, plamen se dizao visoko u nebo

Image
VIDEO: EKSPLOZIVAN UDAR NA RUSIJU /

Putin će pobijesniti: Ukrajinci pogodili tvornicu u kojoj su izrađivani dijelovi Krimskog mosta, plamen se dizao visoko u nebo

Četiri posade vidjele isto

Kanal Aviatorschina, koji se bavi incidentima u zračnom prometu, piše da je posada Airbusa A321 S7 Airlinesa, na letu S72046 iz Sočija za Moskvu, 12 minuta prije dolaska u Volgograd na visini od 10.000 metara primijetila NLO pod pravim kutom u odnosu na avion, s lijeve strane.

Prema pisanju istog kanala, objekt je mijenjao boju, visinu i smjer kretanja. Kasnije su posade letova Aeroflota (SU1125), S7 Airlinesa (S73750) i Rossiya (SU6358) potvrdile ovu informaciju nakon leta u blizini Volgograda. Posada zrakoplova Rossiya procijenila je udaljenost NLO-a na oko 200 kilometara. Viđenja su prijavljena kontroli zračnog prometa te civilnim i vojnim vlastima. Obaviještena su nadležna tijela budući da u tom trenutku nisu bili dostavljeni planovi leta u navedenom području. Posada zrakoplova S7 prijavila je da je vidjela NLO u 19:08 po moskovskom vremenu. Vrijeme ostalih viđenja nije točno otkriveno.

Dok Putin prijeti, NLO leti

Incidenti na nebu dogodili su se baš u vrijeme kada je Putin u svome govoru nagovijestio da bi rat u Ukrajini mogao prerasti u nuklearni sukob nakon poteza Zapada da opskrbi Kijev velikim brojem tenkova. Rekao je: "Mi ne šaljemo svoje tenkove na njihove granice, ali imamo sredstva za odgovor, a to neće završiti na upotrebi oklopnih vozila. Svi to moraju shvatiti."

Viđenje NLO-a u 19:08 uslijedilo je otprilike tri sata nakon Putinova dolaska, a točno u vrijeme dok je sudjelovao u komemoraciji koja je uključivala njegov govor u kojem je Zapadu prijetio nuklearnim oružjem. Ruske vlasti nisu komentirale izvješća o NLO-ima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču