Play ponuda

DIVOVSKA HUMANOIDNA STVORENJA ANTARKTIKE: / 'Mislili smo da je podmornica, no onda smo se približili...'

Image

U ledenim vodama Antarktika navodno žive jedno od najmisterioznijih bića na svijetu, tako barem pričaju moreplovci

5.1.2019.
16:50
Play ponuda

Ako je vjerovati svjedocima, bijelo, humanoidno stvorenje koje može narasti i do 30 metara živi u vodama uz Antarktiku. Nitko sa sigurnošću ne zna što su, ali mnogi su vidjeli divovsko stvorenje s glavom nalik ljudskoj i dugim rukama kako izlazi iz dubina oceana.

Neobično stvorenje kod Antarktika prve su vidjele posade japanskih kitolovaca 60-ih godina prošlog stoljeća. Jedan svjedok priča kako su izdaleka vidjeli nešto što im je izgledalo kao podmornica, no kada su se približili postalo im je jasno da nije u pitanju nikakva ljudska tvorevina, no nisu ju uspjeli bolje promotriti jer je stvorenje brzo zaronilo i nestalo u dubinama.

Image
VAMPIRSKA ZVIJER IZ BLADENBOROA: /

Krvoločna neman vratila se nakon 50 godina i ponovo kolje?

Image
VAMPIRSKA ZVIJER IZ BLADENBOROA: /

Krvoločna neman vratila se nakon 50 godina i ponovo kolje?

I kasnije su posade brodova koji su plovili blizu Antarktika vidjeli neobična stvorenja. Mornari su ih opisivali kako su ljudskog oblika i potpuno bijeli. Neki su tvrdili kako su imali duge ruke i noge, dok su prema nekim svjedočanstvima imali i pet prstiju, pa su misteriozna stvorenja u Japanu prozvali Ningen, odn. čovjek. Drugi su govorili kako imaju peraje poput sirena, a treći kako ima krakove. No svi se slažu kako su divovskih proporcija od 20 do 30 metara te kako imaju oči i usta.

Dokazi oko postojanja ovog stvorenja ne postoje, a fotografije su prilično šture. S jedne strane, većina ljudi je vidjela Ningena tijekom noći pa su i fotografije slabije. Skeptici, naravno, tvrde kako su u pitanju samo sante leda ili kitovi, no teoretičari zavjere imaju svoje viđenje problema. Oni tvrde da japanska vlada ne želi da se o Ningenu pročuje kako ne bi privukli istraživače kod ruta kojima oni love kitove.

Play ponuda
Play ponuda