Play ponuda

TEORETIČARI ZAVJERA NA SVOME / Detalj s Elvisova koncerta iz 1977. uzbudio one koji vjeruju da je moguće putovati kroz vrijeme!

Gospođicu ćete primijetiti u 18:18 u videu, u trenucima dok Elvis izvodi 'Don't Be Cruel'

10.11.2022.
9:11
Play ponuda

Godina je 1977., a mjesec lipanj. Gospođice i gospođe vrište, bacaju se poput kamikaza kako bi dohvatile bilo koji od Elvisovih odjevnih predmeta nesvjesne da Kralja uživo vide posljednji put.

Naime, samo dva mjeseca nakon što je održao koncert u Market Square Areni u Indianapolisu, Elvis je u poslijepodnevnim satima nađen na podu kupaonice bez svijesti te je nedugo potom u bolnici "Baptist Memorial Hospital" proglašen pokojnim.

O tom njegovom posljednjem nastupu puno se govorilo, a spominje se upravo i ovih dana iz posve neočekivanog razloga. Naime, netko je nedavno na snimci primijetio navodnu putnicu kroz vrijeme što je ponovno uzbudilo one ljude koji uživaju u više ili manje smislenim teorijama zavjera.

Gospođicu ćete primijetiti u 18:18 u videu, u trenucima dok Elvis izvodi "Don't Be Cruel", a mi i sami moramo priznati da se na prvu doista čini kao da u ruci drži nešto nalik pametnom telefonu.

Izvor:

Naravno, mlada dama 1977. godine nije mogla sa sobom na koncertu imati iPhone osim ako doista nije skoknula do 2007. kada su javnosti predstavljeni prvi modeli, pa smo prilično uvjereni u to da je u desnoj ruci ipak držala nešto sasvim drugo.

Nažalost, kvaliteta snimke nam nije puno pomogla da sami otkrijemo što točno, ali jedan korisnik Reddita fantastično je primijetio kako je u pitanju mogao biti fotoaparat Kodak 110.

Play ponuda

Dimenzije tog predmeta odgovaraju, godina proizvodnje aparata također (1972.), pa bismo i ovaj predmet zaključili uz opasku "dobar pokušaj".

Osobno nam je snimka potvrdila jedino to da su naše majke i bake također voljele bilježiti fotografske uspomene na koncertima, ali zasigurno u nešto manjoj mjeri od današnjih generacije koje praktički mobitele ne ispuštaju iz ruku tijekom čitavih koncerata.

Giješimo li?

Play ponuda