Play ponuda

SPOMENULA I KORONU / Čuvena proročica izašla s velikom najavom, takvo što se nije dogodilo više od pola stoljeća!

Image
Foto: Screenshot/Shutterstock

Nažalost, Kubanka je najavila i novi potres

9.12.2021.
16:34
Screenshot/Shutterstock
Play ponuda

Čuvena kubanska proročica Mhoni Vidente, žena koju brojni štuju i slušaju diljem Južne i Latinske Amerike, stavila je svoje vidjelačke sposobnosti na veliku kušnju jer je u Ciudad de Méxicu najavila - snijeg!

Znamo, mnogima na prvu vam ne zvuči kao nešto tako neobično, međutim ako vam kažemo da je u glavnome gradu Meksika snijeg posljednji puta pao 11. siječnja 1967. godine, onda postaje razumljivije zašto je njezina najava prihvaćena kao nešto izuzetno važno.

"Stiže hladnoća kakvu nikada nisam vidjela", kazala je, između ostaloga Vidente, čije riječi prenosi ugledni portal Clarin.

Tome je dodala da građani mogu očekivati bijele pahulje koncem prosinca i početkom siječnja, a zabijelit će se, tvrdi, i još neki meksički krajevi u kojima je to neobična pojava.

Image
NAJCRNJA PROGNOZA /

Nostradamus za 2022. godinu ima strašna predviđanja: Udar meteora, nuklearna bomba, a zna i tko će preuzeti vlast

Image
NAJCRNJA PROGNOZA /

Nostradamus za 2022. godinu ima strašna predviđanja: Udar meteora, nuklearna bomba, a zna i tko će preuzeti vlast

Međutim, ako će već snijeg tamošnjim mališanima pričiniti radost, a te 1967. godine na tisuće ih je izašlo na ulice kako bi se poigrali, tu su još i dvije daleko opasnije i mračnije najave.

Sa snijegom će u Meksiko stići i četvrti val korone, ističe Vidente, a s prokletim virusom i novi snažan potres.

Govoreći o potresima, vrijedi podsjetiti da je Vidente prije nekoliko mjeseci posve točno predvidjela da će Meksiko u rujnu pogoditi jedan prilično snažan, a predskazala je čak i njegovu magnitudu od 6.9.

Play ponuda
Play ponuda