NE IZGLEDA DOBRO / Čini se kao da se crna predviđanja babe Vange za 2022. već ostvaruju, a najavila je do kraja prosinca i puno gore

Image
Foto: Wikimedia

Istaknula je Vanga i da će Zemlju napasti izvanzemaljci, odnosno da će u Sibiru biti oslobođen virus i da će njegova pojava biti uzrokovana katastrofalnim uzrocima globalnog zagrijavanja

15.7.2022.
14:46
Wikimedia
Play logo

Najpoznatija vidovnjakinja 20. stoljeća, Vangelia Pandeva Gušterova ili, jednostavnije, baba Vanga, umrla je 1996. godine, ali je iza sebe ostavila predviđanja i za 2022.

Naime, kao što su o tome pisali brojni svjetski mediji tamo potkraj studenoga, vidovnjakinja je najavila da će 2022. godine svijet pogoditi velike poplave te je pritom poseban naglasak stavila na nekoliko azijskih država i cijelu Australiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite to tako gledati, čini se da je bila u pravu po tom pitanju budući da su pakistanske vlasti objavile u utorak da se očekuju nove monsunske kiše, dok je broj mrtvih u ranijim poplavama premašio 150.

Također, Australiju su zahvatile i treće velike poplave ove godine. Prije desetak dana oko 85 tisuća stanovnika u New South Walesu, većinom u zapadnim predgrađima Sydneyja, pozvani su da se ili evakuiraju ili su upozoreni da bi mogli dobiti zapovijed za evakuaciju.

Suše i nestašice pitke vode

Baba Vanga je u predviđanjima za 2022. godinu spominjala suše i nestašice vode, podsjeća u četvrtak novinar Daily Maila, pa ako pogledamo da su pojedine države već uvele restrikcije, prije svega Portugal i Italija, mogli bismo reći da se njezine vizije tu također bile poprilično točne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, pojedina njezina proročanstva za 2022. godinu se zasad ne ostvaruju, a što je sve tragično nabrojila, samo neka tako i ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, istaknula je Vanga i da će Zemlju napasti izvanzemaljci, odnosno da će u Sibiru biti oslobođen virus i da će njegova pojava biti uzrokovana katastrofalnim uzrocima globalnog zagrijavanja.

Novi virus će biti pušten i brzo će se proširiti po svijetu koji njegovo širenje neće moći kontrolirati, navela je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ne idemo u apsolutno sve detalje, spominjala je i kolonije na Marsu, skakavce koji će napadati usjeve i utjecati na daljnji razvoj agrikulture.

Govorila je i o velikoj gladi, vrlo visokim temperaturama, pretjeranoj konzumaciji tehnoloških naprava, realnosti koja će biti zamijenjena virtualnim svijetom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, za 2022. godinu najavila je, dakle, i invaziju "aliena" i novu pandemiju, što su scenariji koje bismo u svakom slučaju voljeli preskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Podsjetimo, ova vidovnjakinja bila je popularna u Rusiji i u Europi pod nadimkom "Nostradamus Balkana", a portal The Mirror podsjeća da se navodno 85% njezinih vizija dosad pokazalo ispravnima.

Uz nju vežu najave terorističkog napada na američke nebodere Blizance 11. rujna, pobjedu Baracka Obame na predsjedničkim izborima u SAD-u 2009., smrt princeze Diane, tragediju u Černobilu, raspad Sovjetskog Saveza....

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo