Play ponuda

BAŠ SE LIJEPO VIDI: / 'Na Marsu sam pronašao vanzemaljski svemirski brod koji se razbio kod slijetanja'

Image
29.11.2016.
14:32
Play ponuda

"Ako pogledamo mjesto nesreće, vidimo da je NLO, širok otprilike 190 metara, pao na površinu pod malim kutem pa je završio na pola zakopan u Marsovo tlo", kaže lovac na vanzemaljce UFOvni2012 u svojoj YouTube video prezentaciji navodnog dokaza izvanzemaljske tehnologije na Marsu, piše Inquistr.

Trominutni video pod naslovom Mjesto pada NLO na Marsu, 190 metara široka vanzemljaska letjelica (MSSS) UFOvni2012 je objavio 21. studenoga i u njemu detaljnije objašnjava da je vanzemaljski svemirski brod je prvi put uočen u jami Medusa, geološkoj formaciji nalazi na oko 5 °S 213 °E, u blizini vulkanskih područja Tharsis i Elysium na Crvenom planetu.

Image
MISTERIOZNI OBJEKTI NA NEBU: /

U Meksiku snimili čitavu flotu NLO-a, no najčudnije je ono što su radili s munjama

Image
MISTERIOZNI OBJEKTI NA NEBU: /

U Meksiku snimili čitavu flotu NLO-a, no najčudnije je ono što su radili s munjama

Za razliku od njega, drugi istraživači vanzemaljaca tvrde da dugački i obrnuti tragovi slijetanja koji su ostali iza letjelice pokazuju da se spustila najnježnije što je mogla.

Može biti letjelica, ali i ne mora

U svojoj knjizi UFO Investigation Manual (Priručnik za istrage NLO-a) Nigel Watson kaže da bi fotografija svemirskog broda mogla prikazivati i vanzemaljsku letjelicu koja je napuštena zbog nekih "problema".

No, priznaje da bi to također mogla biti i geološka formacija koja samo izgleda kao svemirski brod.

Za znanstvenike, ljudi koji tvrde da vide čudne predmete, kao što su NLO na Marsu, je jednostavni slučaj pareidolije. Kao objašnjenje te pojave navodi se da je riječ o psihološkom odgovoru zbog kojeg vidimo lica i druge značajne i svakodnevne predmete na slučajnim mjestima.

Dakle, kako ćemo znati kada nam netko pokušava nešto 'uvaliti'?

"Kada i na kraju dođemo tamo 2033. godine, kao što predviđaju autori TV serije Mars koja se trenutno prikazuje na National Geographicu, bit će fascinantno izbliza pogledati te takozvane vanzemaljske predmete, letjelice i baze kako bi saznali istinu iz prve ruke", rekao je Watson za Science World Report.

No, do dana kada čovjek napokon uspješno sleti na Mars, viđenja NLO-a, kao što je ovo, ostat će prilično česta.

Play ponuda
Play ponuda