Play ponuda

Zimski vikend provod po vašem guštu

shimmer fallback

Svatko od nas opušta se na drugačiji način. Dok je nekima potrebno izležavanje ispod pokrivača, drugi bi se radije penjali uz zaleđenu stijenu.

20.12.2010.
11:53
Play ponuda

Ovan Vaše vikend putovanje mora biti aktivno tako da su skijanje ili snowboarding praktički vaš jedini izbor tijekom zime. Ne pristajete na nikakve advente u Beču ili brčkanje u toplim vodama Crvenog mora. Za vas su u igri samo zimski sportovi. Neki Ovnovi preferiraju vikend odmor provesti sami, dok će drugima odgovarati veća skupina ljudi među kojima će se moći istaknuti.

Bik Počastite se nečim što će utažiti vašu glad za luksuzom i senzualnošću. Odlazak u nekakav wellness centar vaš je prvi odabir ma koje godišnje doba bilo, a pogotovo kada stigne zima… S obzirom da obožavate imati ispunjen dnevni raspored, uzmite si dovoljno vremena da se temeljito pripremite za ovaj put i organizirate vlastito vrijeme…

Blizanci Putovanje u neki povijesni grad, bez obzira bio daleko ili blizu, ili posjet nekoj edukacijskoj instituciji koja će vas držati mentalno aktivnima vaš je najbolji izbor. Upijanje silnih informacija zadovoljit će vašu glad za znanjem i informacijama. U svakom slučaju na putovanje povedite nekoga tko se brzo kreće i tko zna cijeniti vašu informiranost.

Rak Kako bi zadovoljili vašu sentimentalnu dušu posjetite neko mjesto za koje vas vežu lijepe uspomene. Potražite sobu koja ima pogled na vodu. Sa sobom ponesite neke najdraže predmete, poput jastuka, CD-a ili svijeća te svoju hotelsku sobu pretvorite u udobno gnijezdo.

Lav Ma gdje išli odaberite mjesto na kojem će vas tretirati kao kralja. Takav tretman sigurno ćete dobiti u Las Vegasu. Neki tamošnji hoteli nude posebne popuste za goste u kraljevskim odjelima, a s obzirom da žele da danonoćno kockate obljetat će vas čitavu večer samo da se ne pomaknete od svog aparat ili ruleta.

Djevica Uživate u planiranju vikend odmora baš kao i u samom vikendu. Srećom, vaš silni trud oko organizacije omogućava vam da u dva dana utrpate gomilu aktivnosti. Odmor u nekom wellness centru koji nudi satove joge, zdravu prehranu i meditaciju pomoći će vam da se bolje nosite sa zimom i lošim vremenom koje vam uvijek pokvari sve planove.

Vaga Romantičan vikend je uvijek vaš izbor. Kao što vi najbolje znate, održavanje mira i harmonije u svakoj vezi zahtjeva vrijeme i trud, pogotovo u ovo doba kada nas silni poslovi i problemi razvlače na sve strane. Uzmite mali odmor zajedno sa svojom dragom ili dragim i posjetite mjesto koje je posebno za vas oboje.

Škorpion Vi ste uvijek prvi koji će zaviriti u mračnu uličicu i obožavate otkrivati mračne tajne iz prošlosti. Mnogi gradovi poput Praga, Amsterdama i Londona imaju upravo takve turističke ture. Čak i ne morate otputovati tako daleko. Izučavanje legendi vlastitog kraja za vas predstavlja pravi odmor.

Strijelac Idealan vikend odmor trebao bi zadovoljiti vašu želju za avanturama i novim otkrićima. Popeti se na na strmi planinski vrhunac gdje vas čeka guru s kojim ćete popiti šalicu čaja i razgovarati o smislu života, slika je vašeg idealnog odmora. Nepal i Tibet jako su daleko, ali neka kombinacija fizičke aktivnosti i New Agea za vas je savršen spoj.

Jarac Napraviti bilo kakav, makar dvodnevni odmor od posla, za vas je najveći uspjeh. Odberite neku glamuroznu destinaciju poput New Yorka, Parisa ili Londona. Volite biti viđeni pa zato spakirajte svoju najbolju garderobu i krenite u osvajanje svjetskih metropola.

Vodenjak Čišćenje pješačkih staza u nacionalnom parku, gradnja kuća za neku humanitarnu udrugu, rad na organskoj farmi ili sudjelovanje u nekoj drugoj humanitarnoj aktivnosti zadovoljit će vašu potrebu za pomaganjem drugima. Možda upoznate i neke nove ljude koji će vam postati jako dobri prijatelji.

Ribe Vi se volite opustiti i prepustiti pa planiranje vikend odmora za vas nije nužno. Neka destinacija u blizini vode će vas nadahnuti, još ako tome dodate malo glazbe ili slikanja preporodit ćete se. Popodnevna šetnja kroz grad pun galerija i vožnja brodom prema zalasku sunca savršeno će vam odgovarati…

Play ponuda
Play ponuda