Play ponuda

TKO JE SEKSI I NA +40: / Evo kako horoskopski znakovi podnose ljetne vrućine

Image
Foto: PIXSELL, Marko Mrkonjić

Ljeto je godišnje doba u kojem razlike znakova najviše dolaze do izražaja. Mnoštvo je aktivnosti koje će zadovoljiti svaki znak, od sportskog Ovna do duhovnih Riba.

11.6.2015.
9:37
PIXSELL, Marko Mrkonjić
Play ponuda

Ovan

Kao pravom vatrenom znaku, Ovnu ne smeta vrućina. Ali mu smeta monotonija i ima puno previše energije da bi samo lješkario u hladu ili pijuckao sok (pivo, ledeni čaj...) na terasi kafića. Njemu treba natjecanje pa će ljeto iskoristiti za sve sportske aktivnosti koje može, pa makar to bile samo balote.

Bik

Ovog hedonistu ljeto ponajprije vraća u djetinjstvo. Čak i ako je "zapeo" na poslu, tijekom radnog vremena čeznutljivo će gledati kroz prozor, a za vikend čim prije otići na kakav izlet u obližnju šumu. Ipak je on zemljani znak. No neće mu biti mrsko ni more – važno je samo da je tu više uživanja nego "prženja" na suncu.

Blizanci

Pričljivim Blizancima najteže pada samoća, a ne vrućina. Zato će na svoje doći na ljetnim zabavama, a čak i tijekom tijedna će se svako predvečer izlaziti u grad, pozivati ljude u svoj vrt ili na bilo koji način doći do svoje dnevne doze razgovora.

Rak

Iako su vodeni znak, ljeto je ipak njihovo doba godine. Uživat će uz rijeku, more ili jezero – samo je važno da mogu biti s obitelji ili malom grupom prijatelja jer ne podnose velike gužve. Osim toga, vole tradiciju, a još više vole biti domaćin i gledati kako gosti uživaju u roštilju kojeg su oni pripremili.

Lav

Osim što su ljetni znak, vatreni Lavovi su jedva dočekali da se mogu razgolititi i pokazati sve svoje atribute. Bez obzira jesu li na plaži u badiću, ili u oskudnoj haljini u ovome će najviše uživati naravno Lavice, no i muškarci ovog znaka sigurno će se naći u središtu pozornosti.

Djevica

Proljetno čišćenje je (odavno) gotovo, no tipična Djevica će sigurno naći nešto što može raditi zatvorebna u svoja četiri ( klimatizirana) zida. Ovaj zemljani znak još će više uživati ako može otići na vikendicu i raditi nešto na vrtu.

Vaga

S jedne strane, ovi estete ne vole ljeto jer im otežava da izgledaju besprijekorno. Od one tanke linije između elegantnog i seksi te vulgarnog do šminke koja se topi, osobito žene ovoga znaka pažljivo biraju svoj look. S druge strane obožavaju ga jer jer prilika da posjete sve one festivale , izložbe i koncerte. Makar u pitanju bili ulični svirači ili žongleri, Vage će pregrmiti u vrućinu kako bi se "nahranili" umjetnošću.

Škorpion

I inače je znak mraka i noći, a ljeti je to još izraženije. Možda ćete pomisliti da je vaš prijatelj Škorpion vampir, no on samo puno više vruće ljetne noći. Večernji koncerti, zabave i bilo što što odiše seksipilom, senzualnošću i tajanstvenošću mjesto je na kojem ćete naći Škorpiona.

Strijelac

Pustolovni Strijelci koriste ljeto za svoja istraživanja. Njima nikakva vrućina smeta sve dok im je mozak zaokupljen. Obožavaju prirodu pa će se rashladiti u obližnjem parku ili šumi, a ako baš grozno "upekne", uvijek im ostaju putopisi – jedini žanr koji je u stanju prikovati ovaj nemirni znak za knjigu.

Jarac

Ovaj radoholičar Zodijaka u pravilu ide u jednu od dvije krajnosti. Ili će se ubijati od posla jer će to vidjeti kao priliku da stekne prednost pred konkurencijom ( a Jarcu su konkurencija svi), ili će se posve raskalašiti kako bi se konačno opustili. U drugom slučaju, vidjet ćete Jarca kao nikada do sada – kako se ne miće iz svoje ležaljke u hladu, pijucka i uživa. I to ugašenog mobitela.

Vodenjak

Nisu poznati kao osobiti ljubitelji vrućine, no oni i inače idu gdje i ostali. Ovom nevjerojatno društvenom znaku ljeto pruža priliku da konačno izraze svoju svoju čudnovatu prirodu – bilo da gledate inače povučenu djevojku kako odlazi na bungee-jumping ili inače skeptičnog frajera koji upisuje tečaj homeopatije, upravo je ljetni raspust pravo vrijeme za ovaj zračni znak.

Ribe

Vrućina im ne smeta sve dok mogu imati noge na otvorenom. Dakle Riba koja zbog poslovnog dress-coda mora ljeti nositi cipele je duboko nesretna Riba. S druge strane, Ribe su izrazito duhovno nastrojene pa su ljetnje noći idealne za sanjarenja. A ako su još pored mora – bit će kao riba u vodi.

Play ponuda
Play ponuda