Play ponuda

SLUŠAJ I PAMTI / 'Bok, ja sam _______, a ovo je 10 najvažnijih stvari u mom životu'

shimmer fallback

Otkrijte kojih je to 10 životnih načela koja karakteriziraju svaki pojedini horoskopski znak.

5.4.2015.
8:37
Play ponuda

Ovan:

1. Bolje je ne raspravljati se sa mnom. 2. Prvo ću nešto učiniti, a onda razmisliti. 3. Gdje ostali stanu na kočnicu, ja dodajem gas. 4. Zauvijek ću ostati mlad. 5. Radite stvari onako kako ja to činim jer i tako nikada nećete biti bolji. 6. Najteže - slušati nekoga dok govori. 7. Tvrdoglavost nije mana. 8. Lako je situaciju držati pod kontrolom, ali teško i moje emocije. 9. Jedan Ovan je u redu, dva su previše. 10. Nikad neću napasti prvi, ali me ne smiješ uvrijediti.

Bik:

1. Ne trošim novac na kupovinu, osim za zabavu. 2. Ne trebam tuđe, ali ne diraj ni ti moje! 3 Ja sam u pravu i oko toga nema rasprave. 4. Ne zadirkuj onoga tko se udobno smejstio. 5. Bolje ugodan kauč, nego predivan zalazak sunca. 6. Hrana - to je ozbiljna stvar. 7. Dok jedem cijeli svijet može pričekati! 8. Ako ste drugi, štedite napore! 9. Mrzim jednokratne upaljače. 10. Degustator - to je moj pravi životni poziv.

Blizanci:

1. Danas nisam onaj koji sam bio jučer. 2. Tko ima informaciju vlada situacijom. 3. Jedan mozak je dobar, dva još bolje, a pogotovo ako pripadaju jednoj te istoj osobi. 4. Figaro ovdje, Figaro tamo. 5. Dobre ideje nikada ne zastarjevaju. 6. Jedan TV u stanu je u redu, ali tri su još i bolje. 7. Tko ne dođe na vrijeme, taj kasni. 8. Kroz život idem kao motorni čamac kroz vodu - bez ronjenja, ali ubrzano. 9. Kad kupuješ, cjenjkaj se. 10. Prihvati količinu jer za kvalitetu nema dovoljno vremena.

Rak:

1. Moja kuća - moj dvorac. 2. Pomagati drugima je moj životni poziv. 3. Oni koji znaju čekati imaju pravo na sve. 4. Bilo bi dobro da se osigurate - strpljenjem. 5. S prijateljima se radije družim kod kuće nego u kafiću. 6. Ništa vas ne može tako ugrijati kao pun hladnjak. 7. Bolje uštedjeti i kupiti dobru stvar nego kupovati otpatke. 8. Život je težak ako se nemaš kamo sakriti. 9. Moja prošlost mi je breme na leđima. 10. Može li se kaput doista pohabati u 10 godina?

Lav:

1. Držat ću vas na sunčevoj udaljenosti. 2. Bolje odbiti nego biti odbijen. 3. Ispravno ponašanje je pola uspjeha. 4. Sunce postoji samo zbog Lavova. 5. Pločica na vratima ureda je važnija od dobre plaće. 6. Zaradi puno, ali još više – potroši! 7. Dobro je imati klavir čak i ako nitko u obitelji ne zna svirati. 8. Unatoč mom nježnom izgledu, u srcu sam diktator. 9. Ako nešto činiš onda to učini kako treba. Što će vam Sunce kad imate mene?

Djevica:

1. Strpljenje i rad - ključ uspjeha. 2. Stidljivost ne krasi samo cure, nego i Djevice. 3. Svatko živi za sebe, ali služi drugima. 4. Volim urednost - i u glavi i u kuhinji. 5. Prvo mi čvrsto i logično dokaži da smo stvoreni jedno za drugo! 6. Polica koja ne stoji ravno me izluđuje. 7. Mrzim velike prostore - uvijek se izgubim u njima. 8. Neću praviti roštilj na izletu. Radije ću ponijeti nešto od kuće. 9. Svaka Djevica je dama. 10. Svi me moraju zapaziti čak i ako zbog toga moram odjenut nešto glupo.

Vaga:

1. Ja sam ništa ako nemam partnera. 2. Najneugodnija stvar u životu je raspravljanje. 3. Pobjedu odnosim komentarom 'slažem se'. 4. Principi su glupi. 5. Svakoga ću nagovoriti na bilo što. 6. Ljepota će spasiti svijet. 7. Moje raspoloženje određuje moja djela! 8. Najteže u životu - izabrati! 9. Sve što je započeto ne mora baš uvijek biti i dovršeno. 10. Ponekad ne znam na čijoj strani treba biti. Možda na starni pobjendika?

Škorpion:

1. Šteta što ne postoji nitko tko bi mogao biti u mojoj milosti. 2. Sve ima dobre i loše strane. 3. Za osmijeh mora postojati razlog. 4. Sve se može riješiti, osim jednog, a to je strast. 5. Ljubavne pjesme mogu pjevati i na bojnom polju. 6. Ne može se svatko nositi s mojim pogledom. 7. Moje strasti se rijetko vide izvana baš kao i morski psi u dubinama. 8. Što bi svijet bio bez vitezova!? 9. Otelloi još nisu nestali s lica zemlje! 10. Ja sam kao kaktus - moj fantastičan cvijet cvjeta samo odabranima.

Strijelac:

1. Čovjek mora biti dobar što je više moguće. 2. Svima kojima dugujem, opraštam. 3. Najbolji put - put oko svijeta. 4. Glavni problem - njegova veličina. 5. Moj idealni - princ / princeza na bijelom konju. 6. Na mene se nemoguće naljutiti. 7. Nečista savjest - što to uopće znači? 8. Dužnost krasi samo mediokritete. 9. Glupo je brinuti unaprijed jer vrijeme će ionako pokazati. 10. Čovjek može žibjeti i bez osjećaja odgovornosti.

Jarac:

1. Ja sam ništa posebno - ja sam samo ja. 2. Samo još jedan ratnik na bojnom polju. 3. Nemojte ni razmišljati da prekršite pravila – sve vidim! 4. Ne trebam mnogo, ali ono što posjedujem je odraz moje prirode. 5. Život je kao vlak koji na svaku stanicu stiže strogo po rasporedu. 6. Lijepo je maštati o dalekim zemaljama, kod kuće ispred televizora. 7. Dobar Jarac je poput dobrog konjaka – mijenja se s godinama. 8. Vrijedi se cijeli život penjati da bi s vrha bacio samo jedan pogled prema dolje. 9. S godinama sam sve privlačniji i privlačniji. 10. Vozim i zviždim da svi čuju i vide.

Vodenjak:

1. Tako je dosadno biti poput drugih! 2. Ako sam te zamišljao onda ćeš postati ono što ja želim. 3. Predrasude su za budale. 4. Budućnosti MORA biti lijepa. 5. Teško je biti anđeo, ali morate biti jedan. 6. Dobre namjere su važniji od dobrih djela. 7. Da biste postali inovator prvo zaboravite tradiciju. 8. Sex? Postoje važnije stvari u životu. 9. Na prvom mjestu su prijatelji, a tek onda - obitelj (ako ostane vremena za njih, naravno). 10. Ne postoji nitko bolji i pametniji od mene.

Ribe:

1. Bolje je suosjećati nego pomagati. 2. Odbiti koktel je isto kao da riba odbija vodu. 3. Zašto odgađatido sutra ako može do prekosutra. 4. Preglednost su izmislili dosadno ljudi. 5. Mogu obećati bilo što... 6. Rad u žurbi je isto što i lakomo gutanje zalogaja bez žvakanja. 7. Mogu razumjeti svakoga osim samog sebe. 8. Ja sam poput vrbine grančice - savijam se kako vjetar puše. 9. Već svi znaju da sam uvijek zauzeta, ali nitko ne zna čime točno. 10. Ne vršite pritisak na mene jer ćete me izgubiti!

Play ponuda
Play ponuda