Play ponuda

Slavni Škorpioni

shimmer fallback

Ispod mirne i hladne vanjštine kuca srce koje duboko proživljava stvari.

27.10.2010.
13:56
Play ponuda

Demi Moorerođena kao: Demetria Gene Guynes 11.11.1962. Roswell, Novi Meksiko (SAD)

Demi je intrigantna četverostruka Škorpionka s Mjesecom u Biku koji označava izuzetno jaku osobnost. Ona ništa ne radi polovično i to se jasno vidi iz njezine predanosti glumi, suprugu – puno mlađem muškarcu, Ashtonu Kutcheru i kabali, religiji koju je odabrala. Trima kćerima ona je odličan uzor na koji se mogu ugledati.

Julia Roberts rođena kao: Julia Fiona Roberts 28.10.1967. Smyrna, Georgia (SAD)

'Ljubimica Amerike' je privlačna Škorpionka koja uživa u svojoj privatnosti. Iako se može činiti nemogućim, s obzirom da je jedna od najplaćenijih i najpoznatijih glumica na svijetu, zahvaljujući Mjesecu u logičnoj, realnoj i sigurnoj Djevici, Julia uvijek nađe način da zaštiti svoj privatni život. Nakon razdoblja 'serijskih' spojeva, skrasila se s kamermanom Danny Mooreom s kojim ima troje djece. Još uvijek zabljesne s filmskog platna, ali privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Leonardo DiCaprio rođen kao: Leonardo Wilhelm DiCaprio 11.11.1974. Hollywood, Kalifornija (SAD)

Leo je prošao dug put od prve uloge u filmu Roditeljstvo kojom je započeo karijeru, i do danas, nebrojeno puta dokazao glumačke kvalitete. Iako je glasan kad se zalaže za svoje društvene ciljeve kao što su zaštita okoliša i problem globalnog zatopljenja, u privatnom životu vodi se izrekom 'tiha voda brege dere', što je osobina svih Škorpiona. Njegove partnerice često su prekrasne manekenke, ali Leo je još uvijek u potrazi za 'onom pravom'. Venera u zahtjevnom i posesivnom Škorpionu otkriva da odabranica njegova srca mora biti potpuna i jaka žena.

Ethan Hawke rođen kao: Ethan Green Hawke 06.11.1970. Austin, Teksas (SAD)

Hawke je najpoznatiji po svojim raznolikim glumačkim ulogama, ali on je ujedno i autor i redatelj. Nimalo ne iznenađuje činjenica da je ovaj mračni, mrzovoljni glumac, snažan i moćan Škorpion. Venera, planet ljubavi, u njegovom je horoskopu također u Škorpionu, što otkriva da je odlučan u namjeri da stvari napravi kako treba, na pravi način. Iako je njegov brak s glumicom Umom Thurman završio razvodom, to vjerojatno nije bilo zbog nedostatka strasti s njegove strane.

Play ponuda
Play ponuda