SEKSI HOROSKOP: / Ribe će u moru skidati gaćice, a Ovnovi se trpati kome god zatreba

Image
Foto: Tumblr

Venerin vatreni trigon s Uranom, radosna je vijest za sve seksi turiste avaturiste.

30.7.2016.
7:00
Tumblr
VOYO logo
Image

Ovnovi se vrte u krug, plešući. Član(ica) ste kulturno umjetničkog društva – Ero(s) s onoga svijeta? S prvim jesenjim kišnim kapima zavući ćete se u puževu kućicu. Do tada, juriš drugari(ce), u nova seksi punjenja i pražnjenja! Ne zaboravite baterije, pardon prezervative.

Lavovi su ultimativni kraljevi ljeta, a i seksi divlje lavice – mačkice, prve su na listi anketnih fotomodo uzdisaja. Moćnu karizmu nije lako održavati u ravnoteži. Za čas skliznete na nevjernu stranputicu. Dragi lavovi i još draže lavice, samo vas čisto srce spašava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelcima se vraća Mars u goste, i ego će im fino poskočiti. Za mnoge od vas, riječ je o spasonosnom utjecaju, jer vas Saturn već dugo nemilosrdno gazi. Hrabro se nametnite i osvojite. Cure to vole, uz uvjet da ste dostatno nježni i mudro inteligentni.

Bikovi čekaju vrijeme Djevice, da se iznova osjetilno opismene. U krizijaneru u kojem jeste, zaboravili ste abecedu erosa. Nema veze, (pre)potentni ste od rođenja. Za vas je seksualna disfunkcija nepoznat pojam. Uskoro ćete se opet obilno strastveno oprašivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevice su na čekanju. Bajnoj Djevi život brzo proleti u iščekivanju nedočekanog. Volja je bitna dragi Vi. Bez volje ni komarac ne leti i ne ubada. Slobodno se malo seksi raspustite. Ono animalno je važno, i nije za odbacit. Ne potiskujte, eksplodirajte!

Jarci se drže klima uređaja, ko pijan plota. Nezamisliv vam je ljepljivi slinavi seks u toplotnim udarom „probušenom“ apartmanu. Gori ste od kristalno sterilnih Djevica. Najbolje da netko drugi radi „ono“ što biste vi trebali činiti? Možda i odradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci su vragolasta djeca, i sve to uslijed duboko im ukorijenjene znatiželje. Za vas je idealno poštar zanimanje, a i taksiranje vam ne bi bio loš izbor. Kad smo već taksi doživljaja, izbjegavajte „drapanja vulgaris“ dok vas vrijedni taksi neimar opijene vozika uokolo.

Vage krasotice još nisu do kraja emocionalno sazrele, čak i ako su već lagano zagazile u četrdesete. Romantizam je vaš slatki otrov koji vas vodi u propast. Romantika je samo nadgradnja, kao i seks. Mozak je najvažniji, a i srce je najbitnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjaci su energetski na nulerici. Ostali ste bez nafte, a benzinska pumpa vam nije blizu. Dok se skroz ne oporavite, možete se s nekim komunikacijski seksati. Originalne ideje i genijalne vizije, izvrsna su predigra za full contact seksologiju!

Rakovi su vodena stvorenja, poput Škorpiona i Riba. Jako zgodno se seksi stapate i sa zemljanim Bikovima, a i s Djevicama ste na ti. Jedino vas emocionalni ledenjaci Jarci rastužuju. Ne dajte se. Uvedite matrijarhat, za duševno dobro svih Račića i Račina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpioni gube Marsa, ali i dalje imaju potporu od „srećonosca“ Jupitera i „bože sačuvaj“ Neptuna. Dijelili ste tron s Lavovima, i sada ste pali na (malo gore) drugo mjesto. Ciklusi solarnih planeta, kozmička su klackalica i kladionica. Iskusili ste turbo seksualne vrhunce. Što bi vi više?

Ribe se kupaju u moru i ne izlaze iz vode. Zanima nas što sve radite kad ste samo djelomično pod vodom? Mnogi od nas vole podvodni ribolov, a ima nas i koji smo specijalizirali takve stvari. Riba sirena, skinutih gaćica?! Totalnooooo seksiiiiiiiiiii!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo