Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Ovčice su 'prvoklasno meseko', Jarci gube snagu, no jedan znak postaje pravi kapitalac

Image
Foto: Giphy

Ako tražimo i nađemo harmoniju u svome srcu, ona će se automatski prenijeti na sve što nas okružuje

30.3.2019.
7:00
Giphy
Play ponuda

Venera u Ribama i Mars u Blizancima, a 'voda' i 'zrak' si baš i nisu na ti. I što sad? Zrak podiže velike valove, voda isparava u nebeske sfere, i uz raznolika 'elementarna stanja', neizbježno će nas razvaljivati i turboseksi osjećaji.

Najizgubljenije duše u bespućima interneta, prekovremeno će surfat svakovrsnu pornjavu. Suprotno, 'nagonskom crnilu...', ako tražimo i nađemo 'božansku harmoniju' u svome srcu, ona će se tada automatski prenijeti na sve što nas okružuje izvana i iznutra. Na naša prijateljstva. Na naš posao. Na naše odnose.

Ovan utrčava u šesnaestarac i glavom postiže zgoditak u mrežu. Kako bi vi drugačije nego s glavom. Ljutite se kad vas zovu glavonja? Ovčice su 'prvoklasno meseko', iz domaćeg uzgoja. Grizu i ujedaju, iz čistokrvnog užitka. Lavovi ulaze u novu fazu seksi razvoja. S Blizancima ste si mentalno super, s Vagama se osjetilno lizuckate, a Vodenjaci su vam strastveno najizazovniji. Ako već imate nekog 'zračnog' u blizini, slijede vam seksi prekokrasni dani. Strijelci se često seksaju, ili se prekomjerno svađaju. Možda vježbate i jedno i drugo? Tko se svađa, taj se voli, stara je parola koja nema veze s ljubavlju. Budite nježni i obzirni, i sve sile i energije u vama spontano će se harmonizirati.

Bikovi se rješavaju Marsa, i malo se slabije hrane i puno manje piju. I kako ćete vi to sve jadni izdržat? Vi ste kapitalac, najtrofejniji, i niste stvoreni za post. Još kad biste mogli zaboraviti i prekrižiti sve vaše ljubavnice, gdje bi vam bio kraj... Djevice imaju Merkura i Veneru u opoziciji, i Marsa i Jupitera u kvadratu. Razapeti ste na 'promjenjivom' križu. Curi vam voda, jer vam krov prokišnjava. A seksologija? Možda, eventualno, onaj drugi vikend, realizirate kakav peting. Jarci gube snagu koju su imali. I najjači, povremeno klonu. Vaša slabost, nečiji je maksimum. Ako ste proteklih tjedana uspjeli uneredit vlastiti ljubavni život, sami ste si za sve krivi. Skrušeno i ponizno molite oprost. Na koljenima, naravno.

Blizanci su Marsijanci. Mars vam stiže u goste, i računajte s tim da ćete biti puno brži i skloniji rasipanju energije. I ljubavnu dimenziju vašeg bivstvovanja, zadesit će živost i raznovrsnost. Dvojica su u igri, i oba se pale na vas? Bravo vi. Vagama, od ponedjeljka, Mars postaje blagonaklon, i psihotjelesno će znatno ojačati. Divlji, proljetni, mirisni pupoljak! Tko će vas prvi nježno strastveno omirisat? Lav! Ovnu se više ne date u ruke, jer ne zna ni pitat ni zamolit. Vodenjaci su štovatelji Anarhije. Niste svi isti, i ima vas koji se držite puta ispravnosti i božanskog reda, i vama takvima je život najslađi. Kad vam naleti prva proljetna 'seksi pračka', saznati ćete tko ste i kakvi ste. Da se ne lažemo...

Rakovi su tradicionalno svileni, i drže se ognjišta. Koja od vas voli malo osjetljivije dečke, Rak vam je pravi izbor. Brinut će se o vama i djeci, kuhat će vam i prestat će pit! I uz sve to, rado će prihvaćati svaku vašu eros inicijativu. Škorpioni su se lagano umirili, imajući u vidu kakvi su (posljednjih tjedana) bili. Sigurno vam je muka od lošeg i nikakvog seksa? On ima jako puno novaca, privlačan je, ali u krevetu je za vaš (papreni) ukus mlitav i premalo muško. Ribe su romantično preuzbuđene, jer 'imaju doma' egzaltiranu Veneru. Taj se još nije rodio, tko bi vam sve želje ispunio. Skinite ružičaste naočale i ne žrtvujte se bezveze. Ako negdje morate, žrtvujte se u seksu, dajući najbolje od sebe.

Play ponuda
Play ponuda