Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Kome to ovaj tjedan škarice rade kao podmazane? Ekipa, imamo jedan savjet za vas

Image

Pomicanje granica svijesti

28.11.2020.
7:30
Play ponuda

Pomrčinu Mjeseca na astrološkoj osi 'mišljenja' -Strijelac/Blizanci, iskusit ćemo u ponedjeljak 30. studenog 2020. godine.

Sadašnji način razmišljanja i doživljavanja više nam nije dovoljan, ako želimo opstati. I najveći individualisti spoznat će da 'kolektivno znanje' sadrži mnoge vrijednosti koje ne bi trebali olako odbacivati. Od odlučnog je sveiscjeljujućeg značaja jasna i objektivna informacija!

Ljudima s dobrim osjećajem samovrijednosti, nije teško poštovati druge, ispričati se, biti pažljiv i obziran. Ako sumnjamo, ako nemamo jasan, dobar osjećaj, ne bi trebali započinjati odnos.

Samo onaj tko se razvija i želi se dalje razvijati, nalazi se u struji života.

shimmer fallback
shimmer fallback

OVNOVI su puni snage. Na što trošite (osim na seks) tu vašu silnu energiju? Probleme financijske prirode ne rješavate promptno. Nije vam pravi trenutak za nikakve avanture. Čist obraz je odraz mentalnog i emocionalnog zdravlja.

LAVOVI nisu loše, a mogli bi biti i bolje, ali i gore. Najvažnije je da ne klonete duhom. Pozitivne misli čudesna su snaga. Kreativno razmišljajte, i dobro ćete se osjećati. Vatrena ste svjetlost Sunca. Iscjeljujte sebe i druge čistom ljubavlju.

STRIJELCI nisu energetski optimalni. Sjećate se svjetlijih godina od ove tekuće, kada ste se radosnije osjećali. Uskoro će Jupiter i Saturn ući u Vodenjaka, i lakše ćete se 'ispravno centrirati' u sebi. Seks? Slabo, malo, mršavo, skoro ništa.

BIKOVI su prije koji dan 'raskinuli zaruke', i ne osjećaju se najbolje. Ako ste eksperimentalno zaronili u mutne ljubavne vode, niste svjesni u što ste se upustili. Istina će izaći na vidjelo. Naelektrizirana strast pomutila vam je razum!

DJEVICE su vrijedne i uslužne, i bez njih svijet ne bi bio isti. Uz sve vrline, 'bolujete' od nedostatka samopoštovanja. Ako je on(a) radilica kao i vi, oboje previše radite za (pre)male novce. Seks? Redovito ste preumorni za te stvari.

JARCI su tvrdokorna sorta, i kronično im nedostaje mekoće i nježnosti. Zadržavate osjećaje u sebi, jer mislite da nisu najbitniji faktor egzistencijalnog opstanka. Imate sve, osim ljubavi. Možda vam se 'gorka suzica' spusti niz lice...

BLIZANCI se plaše nadolazeće pomrčine Mjeseca! Određene stvari se moraju dogoditi i ne možemo ih izbjeći. Ali, nije sve zapisano u zvijezda, ima nešto i u našoj slobodnoj volji. Ne zbližujte se s nepoželjnima. Radije se 'zaigrajte' sami.

VAGE više nisu najljepše od svih Zodijačkih žena i djevojaka. Škorpionke su vas prešišale, i sada one vrte muške oko maloga prsta. Sve se vrti u krug, i vi ćete ubrzo iznova procvasti, i to u najromantičnijem seksi provokativnom izdanju.

VODENJACI se brzo strmoglave u kaos. Ako je on(a) Ovan ili Škorpion, jedno drugome se puno premalo prilagođavate. Ako ste s Rakom ili s Djevicom 'intimno konketirani', lakše dišete. On(a) sve obavlja umjesto vas. I u krevetu!?

RAKOVI su turbopoletni iz samo njima poznatih razloga. Ako ste došli do dna, nemate više kud – osim gore! U borbi za goli opstanak pokazujete vašu pravu snagu. I u seksu ste se majstorski izvještili. Vaše 'škarice' rade kao podmazane.

ŠKORPIONI su dosta dobro, jer i ne traže previše. Zdravi ste, novaca imate dovoljno za normalan život, i jedino vas malo (žešće) ljubavni problemi muče. Opekli ste se, pa ste se zatvorili? Odledit će vas vatrena strast Ovna ili Ovčice!

RIBE su prepuštene same sebi na milost i nemilost. One usamljene posebno su pogođene pandemijskom stvarnošću. Zauzete Ribe emocionalno su zbrinute, materijalno osigurane i seksualno podmirene. Bez seksa (nam) nema života.

Play ponuda
Play ponuda