Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Jedni nekontrolirano švrljaju uokolo, drugi ipak imaju kočnicu, no oni treći se pretvaraju u nezajažljive seks-zvijeri

Image
Foto: Screenshot

Blizanci, Vage i Vodenjaci, najsočnije se ljubakaju i seksualno su najnapaljeniji

20.10.2018.
7:00
Screenshot
Play ponuda

Venera ide 'trijeznom' Saturnu ususret, a Mars „jedri dalje“ slobodan i divlji. U najkraćim crticama, ljubomorni i osvetoljubivi ženski svijet malo će se skulirat i okrenut poslu, a nekrstivi muški i dalje će nastavit mahat s 'onom stvari' po plotu.

Nitko nikoga ne vidi i ne čuje, a svi o svima sve znaju!? Blizanci, Vage i Vodenjaci, najsočnije se ljubakaju i seksualno su najnapaljeniji. Sav ostali (astro)svijet, pretežno je 'oblačan' i hibernira u gustoj emocionalnoj magli.

Ovnovi žive neuzbudljivo, i kronično im nedostaje kvalitetan hiperadrenalinski seks. Stalno biste boravili 'na vrhu planine' a to vam je u trenutnim okolnostima neizvedivo. Ovčice se bolj(š)e kontroliraju, i švrljaju uokolo samo povremeno. Lavovi se sporo privikavaju na vlastitu inferiornu nevidljivost. Mars vas otvoreno ne voli, a Venera to isto misli poskrivećki. Ako imate soli u glavi, ostati ćete smireni zenbudist. Ako niste veleumni, i dalje mlatite s 'onom stvari' po plotu. Strijelci se drže neutralno i žive neovisno. Izbjegavate obveze. Ako niste znali, to vam se zove egotrip. Vaš ljubavni život, čisti je interes. Filozof ste materijalizma. Prosvjetljeni Strijelci, znaju znanje, i svega imaju. I keksa i seksa.

Bikovi su energetski raspršeni i dislocirani. Vruća seks seansa, najbrže vas vrati u ravnotežu? Naletjeli ste na Škorpiona ili Škorpionku, i krade vam energiju. Ako se izgubite u strastima, skroz će vas posisat. Škorpionu je to najžešći gušt! Djevice se majstorski snalaze tamo gdje rijetko tko drugi ima prolaz. Osim u poslovnom, skladno vibrirate i u ljubavnom kontekstu življenja. Od silnih teorija nema kruha, i jedino vas praksa zanima. U seksu ste živahni i svenadražujući. Jarci su staromodni momci, i ne stoji im ekstravagantni modni izričaj. Važno je kakvi ste, a ne što nosite po sebi. U seksu ste stimulativno raznovrsni. Vaše fetiš igrarije nisu za javnost. Igrate ulogu poslušnog peseka? Tko bi to rekao za vas.

Blizanci su miljenici zvijezda. Uz Vage i Vodenjake, najseksi ste stvorenje u univerzumu. Ako imate ljubavnih problema, sada je idealan tren da ih porješavate. Vaš seksualni život, rascvjetani je voćnjak. Svega ima. I leptirića. Vage su prave sretnice, a nisu posve svjesne kakav ih 'šećer' čeka u ljubavi. Imate sve predispozicije da budete radosni. Zreli ste za romantično srastanje u dvoje. Taj netko, Ovan ili Vodenjak, skroz će vas razoružati. Do gole kože. Vodenjaci su trenutno najbolji komadi. I ženski i muški. Malo ste fiju u glavi. Vodenjakice ruše ljubavne prepreke sve po redu, i najbrže skidaju svoje (roze?) gaćice. Izvan ste ovozemaljskih zakona. Štujete samo kozmobiološke.

Rakovi imaju kočnicu u glavi, i rijetko kad dodaju gas. Treba vam pola dana da ustanete iz kreveta. Šminkate se satima. Za koga? Imate nekoga i niste o tome (još) nikoga obavijestili. Tajnovita ste maglica. Vlažni, meki i podatni. Škorpioni sami sebi zagorčavaju život, nepotrebnim uklizavanjem na tuđi ljubavni teren. I što ste novog otkrili što dosad niste znali? Ima predivne usne za ljubit. Voli sadomazo. Zna uključit 'pravi gumb' za najsnažnije podražaje... Ribe šute, i u sebi maštovito žive. Vaš unutarnji mikrokozmos neistražena je rupa bez dna, i tko u njeg zađe lako se izgubi. Tjelesno ste relativno fit, i niste loše. Duša vodi ljubavnu igru, a vaši tjelesni senzori (samo) seksualno reagiraju.

Play ponuda
Play ponuda