OGLAS

LJUBAVNI HOROSKOP / Planeti su se tako posložili da ćemo osjetiti pojačanu želju za seksom, otkrivamo što će to donijeti ovih noći vašem znaku

Image

Mjesec i Venera u Škorpionu u opoziciji s Jupiterom u Biku kozmička je aspektura koja ukazuje na pojačan interes za seksom popraćen dubokim osjećajima i izuzetno snažnom željom. Intenzivnom željom za spajanjem, voljenu osobu odvodimo na  čudesna mjesta svoje duše.  

Narušen moral, zahtjev za sve ili ništa, nagli i oštri rezovi, ljepota bez dobrote, afere, veze sa zauzetim ljudima, ljubav na mračnim mjestima, neumjerenost i rasipništvo, unutrašnja nesigurnost.  

Teškoće u odnosu jer se osjećaji poriču i ne puštaju na površinu. Sposobni smo u trenutku preokrenuti uloge. Prepuštanje destruktivnim osjećajima poput posesivnosti, ljubomore i želje za osvetom odmah nam donosi i odgovarajuću patnju.    

Ovan

Izvan ste struje svih društvenih događanja. Arhetipski ste lovac, djelujete avanturistički samostalno i može se reći da uživate izazivati nevolje. Opasno vas razvaljuje divlja adrenalinska sila, strastveno izgarate u tuđim krevetima i kući se vraćate u praskozorje.       

Bik

Stresni ste i prenapeti i pitanje je trenutka kada ćete eksplozivno prasnuti. Obuzimaju vas slijepe strasti i opsesivno iščekujete fatalni ljubavni susret – oči u oči. Ako je on(a) već zauzet(a), to vam ne predstavlja problem. Upitnog ste morala, sve po dogovoru...  

Blizanci 

Tranzitni Mars u Strijelcu 'lebdi nasuprot' vašem blizanačkom Suncu rođenja i prekomjerno ste zapaljivo razdražljivi. Energije imate previše ili premalo. Zlatna sredina za vas je trenutno nepoznat pojam. Vaš seksualni život daleko je od putene optimale.    

Rak

Jasno vam je da vam ništa više nije jasno. On ili ona igra neke svoje tajnovito zavodničke igrice, a iz vas progovaraju plameni (ljubomorni i osvetoljubivi) jezici. Ne možete nikoga natjerati da se promijeni. Imate što imate. Njega ili nju sami ste sebi zaljubljeno izabrali.   

Lav 

Rado biste otputovali u neki egzotični krajolik, ali snovi su samo snovi. U stvarnosti imate posla preko glave. Skupo plaćate vaše megalomanske ambicije i radite od jutra do sumraka. A vruće strasti u radnome okružju? Maknite svoje prste od slatke vražice!      

Djevica 

Lukava ste i strogo proračunata Djevica. Sve ste perfektno organizirali i strpljivo čekate da se on(a) upetlja u paukovu mrežu vaših racionalnih strasti. Ljubav nije matematika, više je kemija i biologija, ali vas to smeta, i uporno nastavljate slijediti vaš iluzorni san.      

Vaga 

Venera i Mjesec, u padu i izgonu, ne nude nagovještaje ljubavne sreće. Ako ste se strastveno zalijepili za njega ili nju, možda vas sudbonosna situacija natjera da se iznenada razdvojite. Osvetoljubivi emocionalni ekstremizam najmanje vam je potreban.   

Škorpion 

U punom ste emocionalnom pogonu i nezasitni ste po pitanju seksa. Ako se nemate s kim strastveno sljubiti i slizati, u vama će se rasplamsati frustracije i to na najjače. Izbjegavajte destruktivne aktivnosti jer će vam se sve što skrivite vrlo brzo vratiti natrag.   

Strijelac 

Imate neaspektiranoga Marsa u vlastitome znaku i galopirate prerijom na divljem konju. Izbjegavate obveze i dužnosti, nikome ne polažete račune, i strastveno uživate u slobodi. Nemate pred sobom jasnu i konkre(ve)tnu ljubavnu metu. Pucate u prazno.     

Jarac 

Jarci su stvoreni od tvrdokornog materijala i teško pokazuju vlastite osjećaje. Ispod površine ste ranjivi i nepovjerljivi, ali za to nitko ne zna osim vas samih. Ako iz vas ipak provali bujica osjećaja, bit će riječ o osobi zbog koje ćete dragovoljno pasti na koljena.  

Vodenjak

Kozmički naglasak na dubokoj 'podzemnoj' vodi - posesivnom i ljubomornom znaku Škorpiona, stvara velike smetnje vašem slobodoljubivom Vodenjačkom pogledu na ljubav kao takvu. Pritajite se, ne pokazujte osjećaje i izbjeći ćete emocionalni potop!    

Ribe 

Nježno, nježnije, najnježnije! Maženje s voljenom osobom od primarne vam je važnosti. Radosno uzdišete od silnoga zadovoljstva i sve ostalo može pričekati. Ribe usamljenice izbezumljeno lutaju uokolo u potrazi za prvom strastvenom prilikom za vođenje ljubavi.    

Horoskop
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču