Play ponuda

Ne držite fotografije živih osoba u toaletu

shimmer fallback

Postavlja se pitanje može li položaj toaleta biti krivac zbog toga što nam se bogatstvo smanjuje i što nam novac na neki način doslovno klizi kroz prste?

1.10.2010.
14:15
Play ponuda

Pojedinci ponekad znaju u svom domu u potpunosti promijeniti mjesto gdje se nalazi toalet, u svrhu izbjegavanja gubitka blagostanja ili narušavanja odnosa u obitelji, dok drugi koriste razna Feng Shui pomagala da bi tu lošu energiju barem djelomično ublažili.

Znamo da su kod procjene bilo koje nekretnine i rasporeda njenih soba, tri glavna čimbenika koja će nam pokazati kakva je energija te građevine, bilo kuće ili stana. To su glavna ulazna vrata, kuhinja i spavaće sobe. No, i toalet je isto tako važan pokazatelj blagostanja unutar obitelji.

Nikada nije dobro da se glavna vrata stana ili kuće nalaze direktno nasuprot toaleta jer tada energija Qi koja ulazi u stan ili kuću ide dalje direktno u toalet. Na taj način, nova i zdrava energija ne ulazi u cijelu kuću ili stan, već se samo zaustavi u toaletu.

Kako nam toalet služi za održavanje čistoće, logično je da u njemu ostavljamo sve nečisto, dakle ono što želimo odbaciti. Zbog toga se ne preporuča držanje bilo kakvih slika koje pokazuju žive osobe, a naročito ne fotografija članova obitelji. Držanje takvih fotografija ili slika koje predstavljaju određene žive ljude, obično pridonosi raspršivanju i polaganom uništavanju energije tih osoba, te one s vremenom mogu početi obolijevati.

Svakako pokušajte izbjeći postavljanje toaleta u središte svog životnog prostora jer će to imati značajan utjecaj na zdravlje osoba koje žive u tom prostoru. Centar bilo kojeg prostora je predviđen za obitelj i zajedničko druženje. Toalet postavljen u centru donosi i financijske probleme, ali isto tako i onaj toalet koji je postavljen direktno nasuprot ulaznih vrata.

Živite li u kući koja ima dvije ili više etaža, toalet postavljen ispod stepenica može donijeti i zdravstvene i financijske probleme. Ukoliko nemate baš nikakvih mogućnosti premjestiti toalet koji se nalazi nasuprot ulaznih vrata stana ili kuće, onda je najbolji lijek da se na vrata toaleta, s vanjske strane, postavi u punoj visini ogledalo koje će sprečavati raspršivanje energije. Crveni ili crni tepih se također može postaviti pred vrata, jer on služi kao zaštita.

Ono što je uvijek najvažnije i što će svakako pridonijeti zdravijoj financijskoj i obiteljskoj situaciji, jest da se toalet uvijek održava što čišćim i urednijim.

Play ponuda
Play ponuda