Play ponuda

Mjesečeve mijene - prosinac

shimmer fallback

Nove ideje i zadnji priljevi energije početkom mjeseca mogu postaviti dobre temelje za naredna tri mjeseca, a naročito pripadnicima vatrenih znakova.

2.12.2010.
0:54
Play ponuda

Pun mjesec u Raku zajedno sa potpunom mjesečevom pomrčinom i zimskim solsticijem je idealna prilika za obiteljska okupljanja. Ova prilika je nešto što se ne bi smjelo propustiti, jer će vam ovaj pun mjesec dati dovoljno strpljenja i pažnje da poslušate što članovi vaše obitelji imaju za reći.

PROSINAC 2010.

Mlad Mjesec u Strijelcu, 05.12.2010.

Ovaj mladi mjesec donosi potencijale za neke nove projekte, jer je još uvijek Mars početkom mjeseca u Strijelcu, donoseći tako vatrenim znacima pregršt energije koju mogu korisno upotrijebiti ili pokrenuti neke nove poslove. Neki znaci bi mogli razmišljati o daljnjem školovanju, dok će drugi istraživati mogućnosti za putovanja i to na duže vrijeme. Ukoliko upoznate ljude koji su iz nekog drugog kulturnog okruženja, družite se s njima, jer ćete tako naučiti i saznati neke nove stvari o stranim zemljama i običajima. Naročito zgodni mogu biti recepti i nacionalne kuhinje, tim prije što nam predstoje praznici. Oni koji su skloniji sportskim aktivnostima bit će u punom pogonu, bilo da se radi o skijanju, planinarenju, penjanju, jahanju, biciklizmu ili klizanju, jer svaki sport koji zahtjeva napor bedara je ovim mladim mjesecom potenciran. Strijelci bi trebali ovo vrijeme iskoristiti za planiranje akcije u iduća tri mjeseca, jer će im um biti brz i precizan.

PUN MJESEC U RAKU, 21.12.2010.

Pun mjesec u Raku zajedno sa potpunom mjesečevom pomrčinom i zimskim solsticijem je idealna prilika za obiteljska okupljanja. Ova prilika je nešto što se ne bi smjelo propustiti, jer će vam ovaj pun mjesec dati dovoljno strpljenja i pažnje da poslušate što članovi vaše obitelji imaju za reći. Oni koji pripadaju vodenim znacima imati će najviše intuicije i lakše će shvatiti što se odvija u srcima članova obitelji i bliskih prijatelja. Ukoliko budete mogli pokušajte istražiti neke nove kulinarske tehnike, zajedno s članovima obitelji, ili jednostavno s djecom se poigrajte kalupima i kolačima. Ovaj pun mjesec je specifičan jer je ujedno i potpuna mjesečeva eklipsa ali se spaja sa nekim fiksnim zvijezdama koje su po naravi vatrenog karaktera, pa iako znamo da su Rakovi nešto mekši i mirniji, period će biti vrlo intenzivan i prepun hrabrosti, a neki znaci će zagaziti i u nepromišljeno ponašanje. Prisjetite se da u ovom periodu je Merkur u retrogradnom kretanju, tako da bi bilo poželjno obratiti pažnju na ono što govorite, a ono što čujete dvostruko provjerite, jer kombinacija krivih informacija ili krivog tumačenja informacija sa pretjeranim emocijama može dovesti do eksplozivnih situacija.

Čitaj još! arti-201012010372006 arti-201010290608006

Play ponuda
Play ponuda