Play ponuda

KRIV JE HOROSKOP: / Nesretni ste u ljubavi, a ne znate zašto? Dobro pročitajte ovo što slijedi

Image
Foto: giphy.com
20.3.2016.
7:00
giphy.com
Play ponuda

Horoskopski znakovi imaju svoje dominantne osobine, a možda vas baš one čine neprivlačnima i neugodnima drugoj osobi. Ako je u tome stvar, potrebno je poraditi na sebi i manje se oslanjati na svoje instinktivno ponašanje kojim upravljaju zvijezde.

Ovnovi su neovisni i usredotočeni na sebe. Mogu biti simpatični i puni energije, ali kada splasne početni entuzijazam, partner će otkriti njihovu manje simpatičnu stranu koja može biti jako frustrirajuća. Ovnovi su impulzivni i nedosljedni, što posebno može uzrujati partnere koji pokušavaju doći do nekakvog kompromisa.

Bikovi znaju biti jako sitničavi i tvrdoglavi pa su ponekad prava zlopamtila. Čak i kada se druga strana ispriča, Bikovi su spremni ljutiti se dok ne istjeraju neku svoju pravdu. Zbog toga mogu biti cinični, patronizirati i na druge načine nepotrebno emocionalno zlostavljati partnera.

Image
ODLIČAN U KREVETU, VJERAN, POUZDAN... /

Postoji JEDAN horoskopski znak koji je idealan suprug

Blizanci ne žele biti sputani i vezati se. Uvijek žele biti slobodni poput ptičice, koketirati i otvoreno pokazivati naklonost drugim osobama, uopće se ne opterećujući kako to djeluje na partnera. Ako je partner sklon ljubomori (ili monogamiji), ova veza neće potrajati pa je na Blizancima da se ili počnu uzimati u obzir osjećaje druge osobe ili potražiti nekog tko je na njihovoj valnoj duljini.

Rakovima je silno stalo do tuđe dobrobiti i vole pomagati, a sami su vrlo neovisni. No, kada su u vezi, postanu vrlo ovisni, što se može manifestirati u obliku ljubomornog, posesivnog i teritorijalnog ponašanja. Takvo ponašanje može odbiti partnera i činiti ga anksioznim.

Image
NJIH MORATE BAREM JEDNOM ZAJAHATI! /

Ovi muškarci su najbolji ljubavnici zodijaka

Lavovi su vjerojatno jedan od najlojalnijih znakova, no sabotiraju ih njihova taština i ego. Svađat će se samo kako bi dokazali da su u pravu, čak i oko pravih sitnica pa se tako veza može pretvoriti u pravo bojno polje.

Djevice su analitične i skeptične, što može biti eksplozivna kombinacija. Analizirajući svoje i tuđe ponašanje i emocije mogu doći do apsurdnih zaključaka i paranoje. Preveliko analiziranje može dovesti do smrti bilo kakve romantike i pred njima, kao biljka ostavljena na konstantnom suncu, svaka osoba i veza mogu uvenuti

Image
VI TO NE ZASLUŽUJETE! /

Po ovome ćete znati da je s vama samo da preboli bivšu

Image
VI TO NE ZASLUŽUJETE! /

Po ovome ćete znati da je s vama samo da preboli bivšu

Vage slove kao najveći idealisti među horoskopskim znakovima, no zbog toga mogu biti i tašti. Traže izazove i vjeruju da mogu popraviti partnera i napraviti savršenu osobu kako bi se kasnije mogli hvaliti svojim uspjehom. Veze pucaju kada shvate da se ljudi ne žele mijenjati.

Škorpioni su odani i strastveni, što su idealne osobine za ljubavnike. No, u vezi postanu posesivni i manipulativni, a od partnera očekuju da ispuni baš sve njihove želje.

Strijelci su pustolovi koji vole svoju slobodu. Obožavaju uzbuđenje i zabavu, a od partnera mogu imati nepošteno visoka očekivanja.

Jarci nisu laki na povjerenju i nisu ga spremni dati baš svakome. Morate ga zaslužiti kako bi vas uopće pustili u svoj život. Do njih mogu doprijeti samo vrlo strpljive osobe, s dovoljnom unutarnjom snagom da probiju njihove zidove. Osim što je potrebno puno truda kako bi se doprlo do njih, u nekom trenutku će se postaviti i pitanje jesu li bili vrijedni truda.

Vodenjaci su otvoreni i iskreni, inteligentni i duhoviti, domišljati i ponekad brži na jeziku nego na mozgu. Iako se u početku veze to čini jako simpatično, nakon nekog vremena, kada shvatite da nikada ne nauče, takvo ponašanje postane iritantno. Prvo speci pa onda reci!

Ribe su svakako najosjećajniji znak horoskopa, a iako to može biti privlačno, novi partneri bit će neugodno iznenađeni kada vide da patite za nekom minulom ili neuzvraćenom ljubavi. Najveći problemi ipak nastaju kada Ribe počnu svoje fantazije projicirati na novog partnera, što nakon nekog vremena postane neugodno za obje strane.

Saznajte s kojim znakovima ćete se klati ako stupite u vezu (i isplati li se)

Image

Saznajte s kojim znakovima ćete se klati ako stupite u vezu (i isplati li se)

Play ponuda
Play ponuda