KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? / Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Image
Foto: Thinkstock

Mnogi vjeruju da horoskopski znak može predvidjeti kakvi ćete biti kada je vjernost u pitanju.

14.8.2016.
7:00
Thinkstock
Play logo

Ovaj horoskop bi vam trebao vam otkrije koje su to njegove predstavnice najgore kada je riječ o sklonosti prevari.

Ovan

Vaš partner uspio je uhvatiti "priključak" s vama i počeo je slijediti vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika… Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformirani susjed…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neizbježno, barem u vašem slučaju… A i kada osjetite grižu savjesti, sve je već prošlo… Ipak, stalnog partnera ne želite izgubiti ni pod koju cijenu!

Bik

Onaj tko vas želi zavesti, mora biti vrlo uporan i vrlo nježan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvijek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvijećem, to će mu biti samo plus u vašim očima.

Ako vam još, svojim vezama i vezicama u banci, uspije da smanjiti neku ratu za kredit, konačno će steći vaše povjerenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam "muti pamet" i vi mu se tada potpuno predajete… Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PAZITE ŠTO VAM RADE IZA LEĐA: /

Horoskop otkriva je li vaš muškarac vjeran

Image
PAZITE ŠTO VAM RADE IZA LEĐA: /

Horoskop otkriva je li vaš muškarac vjeran

Blizanci

Kao što juha nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture… Kao predstavnik svog lepršavog zračnog znaka, imate najmanje dva lica i dvije duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kavu ili možda piće.. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu… Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa značiti jer još nije osvojio vašu dušu.

Rak

Vi ste zapravo jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Djeca i obitelj su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bijes će sve više rasti baš kao i vaša želja za osvetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak i kada vam bijes malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu glazbu i nježnu atmosferu i iskusnog ljubavnika koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani, a za svaki slučaj ostajete u kontaktu s ljubavnikom i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči…

NAJVEĆE TAJNE ZODIJAKA: Što se zapravo skriva iza fasade svakog znaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav

Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni, da vas je vrlo lako "skrenuti s pravog puta". Ali to je zabluda. Uglavnom ste vjerni i volite svog muškarca. Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio morat će vam pružiti mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za "kraljicu" poput vas, mora se dobro potruditi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tek onda kada se uvjerite da je "prinio žrtvu2, može se nadati erotskom susrtu s vama. Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze, morat će se još više potruditi.

Djevica

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprječava vas da preduzmete nepromišljene korake. Ali s druge strane, taj vaš "utegnuti" eros sprječava vas da se prepustite uživanju.

Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja. Naravno, uvijek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo… Jedan, nasmijani, romantičan, koji vas želi uvjeriti kako ste baš vi žena iz njegovih snova. A tu je i drugi, strastven, zgodan, sasvim drugačiji…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

HOROSKOP BEZ MILOSTI: Zodijak otkriva zašto nemate sreće u ljubavi, poslu…

Image
HOROSKOP BEZ MILOSTI: /

Zodijak otkriva zašto nemate sreće u ljubavi, poslu...

Vaga

Vjerni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, božica ljubavi, pa ste kao veliki estet podložni utjecaju svih ljepota ovoga svijeta.. Zato šarmantnom kavaliru lijepih manira, jednostavno ne možete odoljeti.

Ako je pri tom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu s vama. Uživate u prastaroj vječitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još nevjerojatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion

Sve ili ništa – vaš je životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Ili je istina ipak drugačija? I dok vi pokušavate spasiti vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu… Odolijevate čak i dugotrajnom neobuzdanom seksualnom udvaranju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali ako imalo posumnjate u vjernost vašeg stalnog partnera, buknut će vulkanska eksplozija vaše strasti… A tada se kao prava strastvena osvetnica s uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču…

NJIHOVO ‘DA’ JE VJEČNO: Ovi horoskopski znakovi najbolji su materijal za brak

Stijelac

Vjernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode. Onome tko vam se pokuša približiti, bit će jasno da se u vama krije vatrena avanturistica koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo s onim udvaračem koji je doživljava kao nekoga tko zaista zna uživati u igri zavođenja i predavanja.

Jarac

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj tko se i profesionalno i u vašim očima, toliko uzdigao da stremi samo prema vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer i sami znate da ništa tako ne uspijeva kao uspijeh, bez obzira radi li se o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo slijedite zov srodnih erotskih duša, ali ono što vas može pokolebati je što vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera…

Vodenjak

Vaš prijateljski smješak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. S partnerom ćete ostati zajedno cijeli život, pod uvjetom da vam ostavi dovoljno osobne slobode.

Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umjetnik. Samo ćete vi znati shvatiti njegove prave kvalitete i razumijeti njegove snove. I možda ćete zato poželjeti odletjeti s njim i na "sedmo nebo".

Ribe

Vi ste robinja ljubavi, a vaše ogromno srce preplavljeno je emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu raspaliti erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete živjeti bez nježnosti i ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Zato se predstavnicama vašeg znaka često događa da se zapletu u dvije ili tri strastvene, ali ništa manje iskrene veze. A kada se odlučite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti se možete predati samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo