LJUBAVNI HOROSKOP / Držite oko na partnerima ovih dana! Miriše na preljub posvuda u zraku, a osobito je privlačan jednom rogatom znaku

Image

Blještavi spoj (konjunkcija) Venere i Jupitera u vatrenom znaku Ovna

24.2.2023.
15:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blještavi spoj (konjunkcija) Venere i Jupitera u vatrenom znaku Ovna predskazanje je jakog isticanja, nasrtljive inicijative, nestrpljivog samoudovoljavanja, izravnog uskakanja u vezu samo na temelju fizičke privlačnosti - što može rezultirati kasnijim teškoćama.   

Ovo je aspekt koji donosi novac ljepoti i ljubav bogatima. U ljubavi i prijateljstvu širiti ćemo puno topline, ali želja za širenjem krila može značiti da nećemo ostati vjerni partneru ili partnerici. Samodisciplina nam neće biti jača strana.  

Uz otvoreno nuđenje ljubavi, nove veze započeti će iznenada i sa puno strasti. Bit će dovoljno da se ona nasmiješi, i on će joj (s jakom voljom za novim početkom – poput trkaćeg konja) već nuditi svijet na dlanu.  

Ovan

Bogata vam se ljubavna srećica smiješi. Ono što ste nestrpljivo iščekivali, iznenada će vas eksplozivno prasnuti ravno u srce, mozak i međunožje. Ako ste sretno zauzeti, otputujte zajedno negdje u hladnije krajeve, da ne pregorite u kuhinji kipućih strasti!      

Bik

Ljubite nevjerno u tajnosti? Ako je vaš odgovor – da, nebesa će vas razotkriti svijetu gole i bose u tuđem krevetu, i nećete se provesti sjajno. Slobodno eksperimentirate i koristite prilike za orgazmičke slavljeničke užitke? Sve ok, ali to ima svoju visoku cijenu.        

Blizanci 

U punom ste energetskom pogonu. Imate brojne simpatije, i ako pridodate još ponekog, postati će vam lagano pregužvovito. Između svih njih, izdvojiti će se jedan hrabri lik koji će vas nježno oboriti s nogu, i sve druge ćete brzo prekrižiti i zaboraviti.    

Rak

Niste idealni za suživot u dvoje. Svaka kriva dlačica na vama strašno vas smeta. Brze mjene vaših raspoloženja lunarno su orbitalne, i teško vas itko može smiriti i urazumiti. Usrećuju vas vaši dragi i najmiliji kućni ljubimci i sve druge ljubavi su vam nedostatne.     

Lav 

Ni krivi ni dužni, energetski ste eksplodirali. Kako na nebu, tako na zemlji, i sada negdje je na Lava došao red za nekontrolirano strastveno punjenje i pražnjenje. Najizazovnije su vam atraktivne crne Ovčice, a odmah poslije njih divlje jahačice pustolovke Strelice.      

Djevica 

Glumite pristojnost i finoću i nitko ne vidi što se zbiva iza vašeg neprobojnog djevičanskog oklopa. To što skrivate ispod haljine, nije za svakoga. Frendica vam se sladi zabranjenim ljubavnim voćem, a vi strpljivo čekate vašeg princa na bijelom konju!    

Vaga 

Netko se fatalno zagledao u vašu ljepotu i lijepi se za vas na sve (ne)moguće načine. Ako niste zainteresirani, iskreno mu to priopćite i strasti će se početi hladiti. U slučaju da vam je dečko srećko privlačan, slobodno prihvatite ljubavni izazov. Nećete požaliti.    

Škorpion 

Muškarci Škorpioni imaju žensku intuiciju i najteže ih je proaktati. Vaši 'svevideći senzori' predosjećaju nadolazeću opasnost i velika su vam osobna zaštita. U tajnoj ste vezi sa šef(ic)om i sjajno se igrate i zabavljate. Netko će vas slučajno snimiti in flagranti!         

Strijelac 

Dišete punim plućima, strastvena ste vatra, pustolovina vam je u krvi. Nepredvidljiv ste lik i ljubavni suživot s vama nalikuje kockanju. Danas ste tu, a sutra ste tko zna gdje. Sve dok ste njemu ili njoj simpa, takvi kakvi jeste, vrata će vam uvijek ostajati otvorena.         

Jarac 

Sve vas kosti bole, ali i dalje nastavljate jurcati uokolo u potrazi za biznis zadovoljstvom. A ljubavni jadi? Šutite i nikome se ne žalite. Možda vas privuče bliže k sebi netko znatno stariji ili dosta mlađi od vas. Morate se emocionalno otvoriti, nemate drugoga puta.    

Vodenjak

Dobro se osjećate u vlastitoj koži. Skladno se mentalno i emocionalno razvijate. Zadovoljstvo vam viri iz očiju. Riskirali ste i profitirali, i zahvalni ste 'sretnoj zvijezdi' na ljubavnoj potpori. Pronašli ste unutarnji mir i sve ispravno radite da ga ne izgubite.    

Ribe 

Olujno valovlje je iza vas i razočarani u srcu zbrajate novonastalu štetu. Nakon proživljenog emocionalnog brodoloma, sanjate parkiranje u mirnu ljubavnu luku. Netko bi vas vrlo rado k sebi strasno prigrlio, ali više ne želite voljeti (samo) iz samilosti.