Nakon kvalifikacija održanih tijekom vikenda poznati su prvi finalisti prvog PUBG Duo Adria Championshipa Powered by Pringles. Najbolji igrači borit će se ove subote, 14. prosinca za nagradni fond od čak 10 tisuća eura, a finale ovog spektakularnog esport eventa moći ćete pratiti uživo, ekskluzivno na RTLplayu.

Prošlu subotu održane su kvalifikacije za PUBG Duo Adria Championship Powered by Pringles. Za ulaz u offline finale natjecatelji su odigrali pet mečeva u dvije različite grupe, a timovima su se imali prilike predstaviti i neki od službenih komentatora turnira – Sansen, Chola PC i Delta. Nakon uzbudljivih kvalifikacija u finalu su se našla 32 tima iz Bosne i Hercegovine, Češke, Finske, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Poljske i Srbije.

Najbolji igrači PlayerUnkown's Battlegroundsa u subotu će se boriti za nagradni fond od čak 10 000 eura, a event ćete uživo moći pratiti ekskluzivno na RTLplayu od 12 do 18 sati, kada turnir službeno i završava. Odigrat će se 6 mečeva u kojima će 64 igrača odmjeriti svoje gaming vještine. Osim PUBG igrača, na event stižu i komentatori turnira Maro ''sprEEEzy'' Miličević, Domagoj ''CholaPC'' Kuterovac, Sanda ''Sansen'' Mamić, Baro ''PougljeniMrav'' Barukčić, Domagoj ''Delta'' Lauš i Paulina ''Amey'' Cetina.

PUBG Duo Adria Championship poseban je i po tome što će se održati na ponešto drugačijoj lokaciji od onih na kojima se inače održavaju esport turniri. LifeClass Terme Sveti Martin poznate su po kupališnom turizmu i healthness ponudi, stvarima koje se gotovo nikad ne vežu uz esport, ali budite sigurni da će se to sve češće događati.

Što je zapravo PlayerUnknown's Battlegrounds?

PUBG je online multiplayer igra tipa Battle Royale, u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na veliki otok, gdje zadnji preživjeli postaje pobjednik igre. Igra je razvijena i objavljena od strane tvrtke za videoigre Bluehole, a sama je igra inspirirana japanskim filmom Battle Royale iz 2000. godine.

Finale PUBG Duo Adria Championshipa pratite uživo 14. prosinca od 12 sati, ekskluzivno na RTLplayu. Preuzmite besplatnu RTLplay aplikaciju i uživajte u sektakularnom esport eventu.