U dokumentarcu britanskog Channela 4 Sex Diaries: Webcam Couples, četiri para otkrivaju kako je zarađivati za život seksom pred webkamerama.

Eddie i Emma iz Phoenixa u Arizoni jedan su od najpopularnijih parova u industriji i godišne zarađuju visoke šestoznamenkaste dolarske sume za on-line seks.

"Nakon što sam počela to raditi i ljudima se svidjelo moje tijelo, osjećala sam se sretno zbog toga, pa čak i malo moćnije", kaže Emma.

"Zarada je toliko dobra da sam odmah bio spreman. Apsolutno. Iako ono što radimo pred kamerama ne ispunjava u potpunosti intimnost i ljubav koja vam je potrebna u braku", dodaje Eddie.

Kako je Eddie ilegalni imigrant, u međuvremenu je završio u zatvoru, pa je Emma počela raditi sa svojom najboljom prijateljicom Nicole, kako bi velike količine novca nastavile dolaziti. Prikazuju šou 'cura na curu' osam puta dnevno, šest dana tjedno.

Drugi par, Kitty i Moses, koji skrivaju svoj identitet smiješnim maskama, kažu da naplaćuju 8.80 kuna po minuti te zarađuju preko 4000 kuna tjedno - što je otprilike koliko i većina ostalih zarađuje u ovome poslu. Iako je par nedavno dobio dijete, to ih ne sprečava u daljnjem prikazivanju šoua na webkamerama.

"Nastaviti ćemo to raditi. Možda prestanemo za koju godinu", rekla je Kitty.

Ali drugim parovima nije sve bila samo zabava. Ari (23) i Glenn (39) iz južne Engleske imali su 4.000 fanova koji su ih gledali kako se seksaju na njihovom medenom mjesecu. Ali Ari je to uskoro postalo dosadno, i priznala je da joj sve to predstavlja "dosadan, rutinski posao", te je par uskoro prekinuo. Glenn sada živi u autu u tatinom kućnom prilazu.

Ali seks nije jedino što zanima čudne ljude sa interneta, što mogu potvrditi Angel i njen partner Dagone. Oni zarađuju gomile novca radeći svakodnevne stvari pred webkamerom, od igranja igara do usisavanja.

"Neki od mojih najpopularnijih videa su pranje suđa i usisavanje", izjavila je Angel. Obavljanje svakodnevnih stvari donijelo je paru toliko novca da su si mogli priuštiti ekskluzivno putovanje preko svih 50 američkih država.

U čudnom svijetu živimo, zar ne?

The Lad Bible/Tehnoklik.hr