Play ponuda

Hrvatska tvrtka najbolja u golemoj konkurenciji!

shimmer fallback

Svjetski tour operator TUI dodijelio je nagradu TUI Cars Award za najbolju rent-a-car uslugu u 2012. godini splitskoj tvrtki Viator d.o.o., vlasniku brenda 'Last minute rent a car'.

13.6.2013.
12:56
Play ponuda

Nagradu za najbolju rent-a-car uslugu TUI Cars svojim globalnim partnerima dodjeljuje od 2003. godine temeljem zadovoljstva korisnika koje se određuje kao omjer ukupnog broja rezervacija i prigovora korisnika na uslugu, a ove je godine nagrada tvrtki Viator d.o.o. uručena u Hannoveru.

Zadovoljno 99,66% korisnika

Nagradu na svjetskoj razini Viator d.o.o. osvojio je u konkurenciji od 100 globalnih partnera spomenutog tour operatora. Prema navedenim parametrima rent-a-car tvrtka iz Hrvatske nagradu je osvojila zahvaljujući postotku od 99,66% zadovoljnih korisnika.

Prvi put nagradu je dobila tvrtka iz Hrvatske

"Još nikada do sada rent-a-car tvrtka iz Hrvatske nije dobila nagradu od TUI Cars-a za najbolju uslugu. Zašto? Zato što nikada do sada jedna mala tvrtka nije pokazala toliku želju i upornost da uvjeri TUI da je odluka o izboru partnera bila ispravna. Zahvaljujemo se cijelom timu Last minute rent-a-car-a jer su iznimno pouzdan partner, koji našim gostima nudi konstantno kvalitetnu uslugu", rekla je menadžerica TUI Cars-a Beate Kuszewski.

Priznanje uoči turističke sezone

"Ova nagrada, koja je došla pred samu turističku sezonu, za nas ima posebno značenje, jer je iznimna kvaliteta usluge prepoznata od klijenata zasigurno najbolja preporuka za sve turiste koji dolaze u Hrvatsku ne samo ljeti nego tijekom cijele godine. Osim toga, svjesni smo da kvalitetna usluga mora biti i naš primarni cilj, jer krajnji turistički rezultat ovisi o svakom, pa i onom najmanjem subjektu koji sudjeluje u sveukupnoj turističkoj ponudi zemlje", rekao je direktor tvrtke Viator d.o.o. Trpimir Botica.

Last minute Rent a car prisutan je u većim gradovima Hrvatske kao što su Split, Dubrovnik, Makarska, Omiš, Šibenik, Zadar, Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Poreč i Zagreb.

Play ponuda
Play ponuda