Play ponuda

Igračka za starije dječake: Bežični špijunski tenkić

shimmer fallback

Tvrtka Brookstone predstavila je novu verziju svog malenog špijunskog tenka pod imenom Rover 2.0.

12.9.2012.
11:45
Play ponuda

Rover 2.0 je maleni špijunski tenk koji možete kontrolirati uz pomoć aplikacije preko svog iPada ili iPhonea ili preko Android smartphoneova i tableta. Prva verzija Rovera predstavljena je u studenom prošle godine, ali povratnički Rover 2.0 sada je brži, pametniji i bolji.

U odnosu na prethodnu verziju Rover 2.0 je čak 25% brži. Aplikacije pomoću kojih možete upravljati s njim su besplatne, a mali špijunski tenk radi na šest AA baterija. Cijena ovog gadgeta je 149,99 dolara. Možete ga naručiti već danas, međutim neće se početi isporučivati prije listopada ove godine.

Inače, uz pomoć Rovera 2.0 možete gledati u mraku (opremljen je night vision sustavom), streamati i snimati video uživo kao i fotografirati, a potom te snimke možete lako iz aplikacije prebaciti na Facebook, You Tube ili Twitter.

Svjetla također možete daljinski kontrolirati, a tu je i podesivi kut kamere za hvatanje slika i videa.

Štoviše, uz pomoć ugrađene Wi-Fi veze možete čak i slušati zvuk tamo gdje odlazi Rover te također odaslati svoj audio kroz zvučnike koji su ugrađeni u ovo minijaturno vozilo.

Ukratko, Rover 2.0 vam omogućava u potpunosti dvosmjernu komunikaciju i spreman je za bilo koju misiju koja se primjerice bavi potragom za novim oblicima života.

Proizviođač navodi da je namijenjen za dob iznad 14 godina starosti. Dakle, igračka za nešto starije dečke.

Play ponuda
Play ponuda